BBL 14/15 Sezonu H:2 | Banvit 69-67 Galatasaray Liv Hospital | M.S | 19 Ekim

bu takımdan bu sene cacık olmaz tek furkanın eline bakıyoruz pota altında, uzunların hepsi leşh zoran javai hepsi bitik smith de şimdilik mal gibi geziyor.

Jawai gibi tırto pivotu kazanıcam derken Aradori ile Vougası katbedicez olcağı o.

Abdulkerim Durmaz´in Kuyt düsmanligi derecesinde, bir Zoran Erzeg düsmanligi basladi artik bende. Bir tek ben mi göremiyorum bu adamin sahadaki faydasini arkadas ? Benchten getirip performansina göre 12-20 dakika oynatacagin bir oyuncuyu, devamli nerdeyse full oynatiyoruz...

Hayır maç uzasa ne olacak sanki kazanacağız, bence banvit uzatmada da alırdı..

Artık kesin olarak Jawai'den bir şey olmayacağının anlaşıldığı maç olduysa ki öyle ümit ediyorum hayırlı bir mağlubiyet. Nolan'ın yerine de Aradori'yi de monte ettik mi daha iyi oluruz. Micov da ekstra bir şeyler yapmalı, daha bir numarasını göremedik.

Furkan'ın mücadelesine yazık oldu ama.

Jawai ve Smith kadroda olmamalı bundan sonra,Aradori ve Vougiukas kadroya girmeli ve Enderde Arroyoyu yedekleyecek guard olmalı.

2.yarı Nolan ve Jawai hiç oynamadı ve çift hanelere çıkan farkı eritip öne de geçtik. Aradori ve Vou daha faydalı olur kesin.

Bekledigimiz gibi bir takim cikmadi bu oyunculardan. Hazirlik döneminden itibaren hic ama hic begenmiyorum takimi.

2 saniye müdafa yapamadık. Tahmin etmiştim zaten atacaklarını...Ataman ne anlattı acaba molada.

8 yabancı alıpta aldıkalrımızın 4 tanesinin işe yaramaz olması akıl alır gibi değil. Ergin hocayı da uzun bir zamandır beğenmiyorum. Milli takım antrnörü olduğundna beri sanki bizi 2. işi gibi görüyor. Takım çok ruhsuz, savaşmıyor hoca da gerekli yerlerde mola almıyor. Ne olacak bilmiyorum. Bu sezon zor biter bizim için.

Diş şut yüzdemiz ve Erceg denen beceriksiz maçi verdi. 3-0 2 lik 4 de 0 3 lük ve 3 top kaybi. Beyninin çalişmadigini düşünüyorum.

Pietro Aradori ve Vuyukas ligde oynamali. Nolan smith denen saygisiz Ergin hocanin üstüne atti havluyu. Daha sonra oynayamadi zaten.

Furkan mükemmel oynadi. Pota alti'nin bize önemli oldugunu gösterdi. Diş şutlarimiz hep böyle gitmez diye umuyorum. Kendi şutunu kendi yaratan Aradori net oynamali.

Birde hakemlerden bahsedelim. Niyetleri iyi degildi. Banviti tuttular resmen. Arroyo'ya yapilan faulü görmezden geldiler son periyot.

Ben şimdiden öyle umutsuz degilim ama Aradori ve Vuyukas ligde oynarsa. Jawai'yi gören potaya gidiyor.

Son düzenleme:
hoca ayarı verdi
smith altyapı ile çalışacak dedi
KENETLENİN
BAŞKA GALATASARAY YOK

2 sene once gordon, Marko ve ndong vardı bu takımda. Şu savunmaya bak. Marko ve gordon bire bir müthiş savunmacilar + artı olarak da potayı karartan bir ndong. Bugün ise yürüyecek hali olmayan jawai, yanından yürüyerek gecebilecegin nolan ve etliye sutluye karışmayan bir micov. Maalesef arada uçurum var. Savunmanin yaninda hücumda da eskiler tartirmasiz daha üstün. Önce ndongun yerini dolduramadik bu sene de diğerlerinin. Millet üste koyuyor biz geriliyoruz. Isimiz zor.

Hocada da bir Terimleşme dönemi başladı geçen seneden beri zaten. Milli Takım'a gidiyor, ben nasıl olsa bir şekilde oynatırım diyerek Jawai'yi falan kadroda tutuyor, iyice kibirlendi takım planlaması falan hak getire. Erceg denen adam zaten geçen sene de takımın içine ediyordu, ama nasıl bir Erceg sevdasıysa bu tek vazgeçilmeyen oyuncu o belki de. Futbolda santrafor transferi gibi basketbolda da adam gibi bir pivot transferi yapılmıyor bir türlü. Bu camiada neyin kafası yaşanıyor çözemiyorum. Başarıyı yakalayan mutlaka sapıtıyor.

Ergin Ataman Furkan'in süresini arttirmali. Bugün oldugu gibi. Ondan iyisi görünmüyor ufukta. 11 sayi 18 ribaund 1 asist 1 blok ve 2 top çalma. Daha ne yapsin.

Yapıcaklar iş sadece Marko+Ersin+Jamont'u tutup Dorsey+Pocius+Jamon'u almaktı onuda yapamadı vasıfsız yönetim,yönetime yeni gelecek 2 zahtta basketbol masrafları diye şimdiden ağlaşmayı başlamış,bu kafada adamlar başkan olucak işte,ne vizyonsuzluk ne de adam kayırma bitmez bu klüpte.

Micov'u ben aksine begendim. Hoca ondan herşeyi yapmasini istiyor. Bugün 3 top çaldi. Buna adepte olmasi lazim. Bizim sorunumuz uzunlarda. 4 numarada bir Erceg'in eline bakiyoruz. Bugün berbat oynadi. 1. yarilari 2. yari gibi oynasak son 2 maç bizimdi.

25 te 4 3 lük göze hiç iyi gelmiyor.

Yenmemizi beklemiyordum zaten şaşırmadım açıkcası.

Geri
Üst Alt