BBL 14/15 Sezonu H:6 | Fenerbahçe Ülker 85-74 Galatasaray | M.S | 17 Kasım | LigTV3

şikeciler sevinçten haftalarca parti yapacaklar bundan sonra.

Rezil herifler.

Nolan kekosu yerine lofton alınsaydı şimdi keyfimize bakıyorduk. Yırtındım burada ama nafile.

Çökük olan uzun rotasyonundan sonra Micov ve Pocius'un sakatlıklarıyla kısa rotasyonuda resmen çöktü. Üstelik sağ olanlardan Ender ve Aradori'de formsuz. Gecen yıl yine bu zamanlar Telekom deplasmanımız vardı hem macı kaybedip hemde 2 sakat vermistik(3 daha önce Marko'da sakatlanmıstı). Sonraki resmi mac iç sahada Bayern Münih macıydı ve kazanmıstık. Benzer senaryo :)

Pocius dönüyor 1 haftaya.Micov'suz 1 ay biraz zorlayacak bizi ama top 16 ya kendimizi bir şekilde atıp 2 sağlam transferle hedeflerimize ulaşırız.Enseyi karartmaya gerek yok Ergin Ataman zorlu dönemleri hep iyi yönetebildiğini gösterdi.Ergin Ataman başımızda olsun yeter..

Micov maç başına 38 dakika oynarsa sakatlanması normal tabi, elimizde 3 numara kalmadı. Pocius da Sinan da Aradori de 3 numara oynayacak oyuncular değiller ve bu üçüyle 2-3 numaraları oynamak zorundayız her maç. uzun sıkıntısına girmiyorum bile

Mahmut uslu pantolonunu indirip seni s... demiş Atamana

Fan sayfasında var

167c0f90c96197c1b03f209118b240a7.jpg

Ben gördüm şimdi twitter da falan paylasmıslar aslında güzel bir olay.

Geri
Üst Alt