BBL 14/15 Sezonu H:6 | Fenerbahçe Ülker 85-74 Galatasaray | M.S | 17 Kasım | LigTV3

Ergin Ataman: Voukas tercihinde hata yaptım 1 uzun 1 de kısa transferini yönetimden istiycem top yönetimde.

Ribaundlarda ezmişiz ama içerden 41 de 15 atmişsin. Bunlari sayiya çeviremedigin sürece aldigin ribaund'un bir anlami olmuyor.

Savunma yapmayı bilen,ribaund alabilen ve sırtı dönük oynayabilen bi uzun aldırsın artık Ergin Ataman.Ve oyun kurucu özelliği olan delici ve biraz da savunma yapabilen bi kısa lazım bu takıma.Ulan keşke Jawai değil de Gordon kalsaydı takımda.

Ergin hocanın acıklamaları ve Hickman'ın 8 sayı 5 asistine bakarsak bu mactan kazanclı cıkan taraf biz olduk gibi :)

Rotasyon kısacası bu bunun açıklaması ne olabilir ki.

Bu sadece rotasyonla ilgili degil. Onun payi vardir. Mental durumumuzda iyi degil. Birde atlet oyuncumuz yok gibi birşey. Sinan var elimizde. Dönerse birde pocius var. Geri dönemiyoruz resmen.

Söylemeyi unuttum. Pota altinda iyi bitirci uzunumuz yok. Onunda payi var.

Son düzenleme:
Ataman iyice saçmalamaya başladı. Böyle deplasman rezilliği olmaz. Takımda Arroyo'dan başka sorumluluk alan oyuncu yok. Ataman desen ne mola alır, anca oyunculara trip atıyor. Tamam kaybedersin de böyle tüm maç geride ezik ezik olmaz.

Bize 4-5 oynayabilen bir uzun lazım aslında. Ya da Micov'u 4'e kaydırmak gerek. Erceg'le olacak gibi değil. 3 4 tane üçlük atacak diye pota altı yol geçen hanı oluyor.

Ergin Hoca'nın transfer konusunda sözleri umut verici.İnşallah yönetim de gereğini yapar.

Biz sene başından beri söylüyoruz Jawai , Aradori , Vougioukas transferleri fiyasko diye hoca yeni anladı olsun bu da olumlu bir şey. FT gibi ben hata yapmam her şeyim doğrudur demiyor en azından.

Bu sadece rotasyonla ilgili degil. Onun payi vardir. Mental durumumuzda iyi degil. Birde atlet oyuncumuz yok gibi birşey. Sinan var elimizde. Dönerse birde pocius var. Geri dönemiyoruz resmen.
Dediklerinde haklısın ama yani banchten hiç katkı alamıyoruz berbat furkan da arroyyo da sinan da etten kemikten yapılmış.
Jawai
Vou
Ender
Pocius (sakat)
Nolan smith(Gitti)
Erceg (savunma berbat)
Ege (genc)

Vs.
Bu adamlardan hiç katkı alamıyoruz yani 2 günde bir maç yapıyorsun mental olarak ve fiziken bitiyorsun bu gidişle bu takımdan bu sene birsey bekleyemeyiz.

Adamlar 25 milyon euro dan bahsediyorlar transfer için ama bu şubeyide kapatmayı düşünen de varsa o klüp kapısınada ilk ben dayanırim.

Kusura bakma barış veryansın ettim

Bize 4-5 oynayabilen bir uzun lazım aslında. Ya da Micov'u 4'e kaydırmak gerek. Erceg'le olacak gibi değil. 3 4 tane üçlük atacak diye pota altı yol geçen hanı oluyor.

Micov'un Erceg'den farkı biraz daha zeki olması onun dışında bir farkı yok bence. Erceg'in takımda kalması da ayrı bir fiyasko. Dünyada sanki 4 numarada oynayıp şutu olan bir Erceg varmış gibi ..

Şişir fneri ismet badem Şişir görcem eurolegde fnerini senin dedovicli savanovocli bayerni yendiler ya final 4 oynatırsın soksunlar size.

Micov'un Erceg'den farkı biraz daha zeki olması onun dışında bir farkı yok bence. Erceg'in takımda kalması da ayrı bir fiyasko. Dünyada sanki 4 numarada oynayıp şutu olan bir Erceg varmış gibi ..

Ben de Micov'un çok abartılmış oldugunu düşünüyorum. Ama yine de Erceg'ten iyidir. Yani ya 4-5 oynayabilen bir uzun alınsın ya da Micov 4'e çekilip tam bir 5 numara alınsın. Bu şartlarda yeni bir transfer yapsak bile Erceg önemli maçları kaybettirir bize.

2012-13 ün köklü inklapları olacak gibi. Orda nasıl ilk kurulan kadrodan 3-4 oyuncu cesitli sebeplerden devre dısı kaldıysa burda da aynısı olacak. Nolan,Aradori,Jawai,Vougioukas yerine hem giden oyunculardan acılan bütceden, hemde yukardan gelecek 3-5 kurus eklemeyle(bir zahmet artık) 2 tane uygun parca alınıp dar rotasyona dönülecek. Aslında başta olması gereken sey bu fakat koçta klasik insanımız gibi, musibet başa gelmeden bazı şeyler kafasına dank etmiyor. Yinede transfer yapılırken transfer yapmıs olmak için yapmamaya özen göstermek lazım. Gerekirse deli gibi savunma yapan 2 tane kalas alınsın ama mutlaka direncli oyuncular alınsın. Çünkü takımın kötü bir savunma takımındanda öte bir savunma problemi var.

Geri
Üst Alt