BBL 14/15 Sezonu H:6 | Fenerbahçe Ülker 85-74 Galatasaray | M.S | 17 Kasım | LigTV3

Jawai kazması girdiğinde oluşan farkla maçı kaybediyoruz.

Arroyo yada bisey diyemiyorum seksek seken enderin muthis oyunu yuzunden boyle.

cingıl bels

Arroyo nun verdiği bounce pasların tamamı top kaybı oluyor...Çoğu maçlarda faydasından çok zararı var.

Bu şubeyi üvey evlat gibi gören bütün yöneticilerimizin katkısı var

Moderatör tarafında düzenlendi:
fner bu kadar bütçe harcayıp bu kadar berbat bir takım kurulamaz bu kadar da net.

Para icin takimi satanlar bkz. .ss

cingıl bels

La biz de isteriz yenmemizi de adamların benche bak bizim benche bak.Ülker olmanın avantajı işte.Ha bana göre bi takımda bu kadar yıldızın bu kadar top kullanma isteğinin fazla oyuncularla kurulu olması büyük sıkıntı yaratır baskette.

La biz de isteriz yenmemizi de adamların benche bak bizim benche bak.Ülker olmanın avantajı işte.Ha bana göre bi takımda bu kadar yıldızın bu kadar top kullanma isteğinin fazla oyuncularla kurulu olması büyük sıkıntı yaratır baskette.
Takiliyorum be her sene yeniliyoruz zaten burda

cingıl bels

ön savunmayi yapan atlet guard ve Defansif atlet bir uzun. Pociusta geri dönerse birşey yapariz savunmada. Ben para harcayamam diyorsan Enderi gönder. Bu oyunculari al.

Sassaride Shane Lawal' izleyen var mi? İstatistigi iyiye benziyor. hiç izlemedim.

ön savunmayi yapan atlet guard ve Defansif atlet bir uzun. Pociusta geri dönerse birşey yapariz savunmada. Ben para harcayamam diyorsan Enderi gönder. Bu oyunculari al.

Sassaride Shane Lawal' izleyen var mi? İstatistigi iyiye benziyor. hiç izlemedim.

raheem lawal gibi oynuyor kardes ertugrul hoca cok kiziyor gelse ergin hoca kesin gebertir

Geri
Üst Alt