Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.758
- 1.666
- 1.328
Erman Oktay doğru söylemiş tbl deki hiç bir takım bu kadar fark yemez bunlardan bu kadar berbat savunma yapanda takım olmaz Oly maçının kopyası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rotasyon berbat takım inanılmaz yoruluyor 36 yasindaki aroyyonun en fazla 25 dakika oynamasi gerekirken 35 dakika oynuyor bu adam.Defansi iyi olan hücumu ortalama üstü oyunculari nezaman görürüz acaba. Defansi berbat olan Fener'e 30 sayiyi zor attin. Tamam Pocius yok Jawai oyuncu bile degil ama 1. yarida böyle rezil oynayamazsin.
Para icin takimi satanlar bkz. .ssÖnemli bi maç değil.İsterse 200 atsınlar.Yeterki 154 sayıyı geçsinlerTahmin ediyordum böyle bir senaryoyu.
Şükrü bu ne aga bizim memlekette Oxford yoktu okuyamadık.sigh...
Rotasyon berbat takım inanılmaz yoruluyor 36 yasindaki aroyyonun en fazla 25 dakika oynamasi gerekirken 35 dakika oynuyor bu adam.
Illuminated oldum muthis cozumİzlerken sinirden televizyonu kıracaktım, kapattım zaten.Rezillik başka bi şey değil.Transfer de yapmayacaklarsa bari paraları da ödemesinler, serbest kalıp gitsin oyuncular.Hiç değilse maaşlardan kar ederiz.
Illuminated oldum muthis cozum![]()
cingıl bels