BBL 14/15 Sezonu H:6 | Fenerbahçe Ülker 85-74 Galatasaray | M.S | 17 Kasım | LigTV3

5 saniyede smaç yiyen bi savunmaya sahibiz.şu savunma ribaundlarına yıllardır bi çözüm getiremediler ya.basketbolun en temel şeylerinden biri olan ribaundu alacak oyuncu bulamadılar dünyada furkan'ın yanına.hücumda yaptığımız top kayıpları da cabası.

Şunu yemeyin ama arkadaş...

5 saniye kala adamlar pota altından gelip smaçlayarak bitirdi. Bu savunmayla kazanmak imkansız.

Son yedigimiz basket yenmemesi lazim. Topu sahasindan sürüp atti. Böyle basit sayilari yersen yenilirsin.

Maçı kaç top kaybı,kaç hücum ribaundu vererek,kaç üçlük denemesiyle tamamlayacaz merak ediyorum.

Bu Erceg beni delirtiyor. Sen nasil bir cins oyuncusun. Seneye seni görmeyecegim umarim

Ender Erceg siz ne oynarsaniz oynayin. Sizi seneye görmemeyi umuyorum. Beyni olmayan herifleri hiç tutmayacan.

Kerem attığı kadar yedirdi bu kadar gereksiz faul yapılmaz

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Şikeci takımın taraftarlarının doping yapsana Ergin Ataman diye bağırmaları da harbiden komik lan :)

Çalın çalın ota boka faul çalın ...neler.

lan zaten zar zor sayı atıyoruz karşılığında hop faul

Bizim pota altında Bjelica daha fazla gözüküyo yalnız.Şu yenen basketin izahı olamaz ya.Bu kadar mı boşlanır savunma.ne savunma gayreti ne hücumda bi plan hiçbişey yok.Bi fener deplasmanında da şaşırtın be.1 kere oynadılar kaç senedir doğru düzgün onda da geçen sezonki final serisinde maçı aptalca verdik ve elimizden çalmışlardı maçı.

30 olur bu maç.

Geri
Üst Alt