BBL 14/15 Sezonu H:6 | Fenerbahçe Ülker 85-74 Galatasaray | M.S | 17 Kasım | LigTV3

Erman Oktay doğru söylemiş tbl deki hiç bir takım bu kadar fark yemez bunlardan bu kadar berbat savunma yapanda takım olmaz Oly maçının kopyası.

Bi takımın oyun anlayışı olur.Hücumda bi organizasyonu olur.bizde tek yapılan Arroyo'ya topu vermek ve pick and roll yapabilirsen yap yapamazsan üçlük at o kadar.başka bişey yok.savunmada hiçbişey yapmıyoruz.rezalet.savunma yapamıyonuz hadi onu geçtim ulan ribaund almaya tenezzül bile etmiyonuz ya.mücadele bile yok takımda.her deplasmanda aynı şeyler yeter artık.Jawai'nin ne işi var arkadaş şu takımda biri anlatsın bana.bak ciddi diyorum ben oynayayım daha iyi oynarım.dizimde platin var ama en azından ribaunda zıplarım box out yaparım savunmada gelen topa el uzatırım bişey yaparım yani.bu kadar takıma zarar veren bi oyuncu görmedim Jawai gibi.Adam ölümden dönmüş tuttular sözleşme imzaladılar.Sanki lise kulübüyüz ya vallahi rezalet.

Defansi iyi olan hücumu ortalama üstü oyunculari nezaman görürüz acaba. Defansi berbat olan Fener'e 30 sayiyi zor attin. Tamam Pocius yok Jawai oyuncu bile degil ama 1. yarida böyle rezil oynayamazsin.

Ergin Ataman'ın sene sonu kesinlikle gitmesi gerekiyor! Bu ne ciddiyetsizlik? Yeter kaç yıldır deplasman galibiyetini unuttuk. Her deplasmanda onur kırıcı şekilde yeniliyoruz. Savunma yapamayan Erceg'ini Jawai'sini de alsın götürsün. Koskoca Avrupa'da deplasmanda onun kadar kolay teslim olan bir hoca yok.

Önemli bi maç değil.İsterse 200 atsınlar.Yeterki 154 sayıyı geçsinler :D Tahmin ediyordum böyle bir senaryoyu.

Defansi iyi olan hücumu ortalama üstü oyunculari nezaman görürüz acaba. Defansi berbat olan Fener'e 30 sayiyi zor attin. Tamam Pocius yok Jawai oyuncu bile degil ama 1. yarida böyle rezil oynayamazsin.
Rotasyon berbat takım inanılmaz yoruluyor 36 yasindaki aroyyonun en fazla 25 dakika oynamasi gerekirken 35 dakika oynuyor bu adam.

bir izleyim dedim 2ci ceyrekten itibaren... evet tv yi actigima pisman oldum resmen

Ergin hoca da terim gibi çok yanlış oyuncu seçimleri yapıyor aga ben bu takımda 1000 kere öncelikle gordon u yazarım.

Rotasyon berbat takım inanılmaz yoruluyor 36 yasindaki aroyyonun en fazla 25 dakika oynamasi gerekirken 35 dakika oynuyor bu adam.

2. Yarida böyle dagilsan dedigin dogru. Biz daha 2. çeyrekte dagiliyoruz. Savunma yapamiyoruz. kizilyildiz maçinin 2.çeyregide 29-10 bitmişti.

Bu maçin 2. çeyregi 30-14 bitti. Oly maçinin 1. çeyregi 26-13 tü. Bir çeyrekte çift haneli farki yiyemezsin.

Ender giderse gitsin. Ne yarari var bize. 1 iyi iş yapsa 2 batiriyor. Onu gönderip atlet defansif bir guard alinmali. Dogru iş yapsinlar biraz yeter be. Yenilirsin ama böyle degil.

İzlerken sinirden televizyonu kıracaktım, kapattım zaten.Rezillik başka bi şey değil.Transfer de yapmayacaklarsa bari paraları da ödemesinler, serbest kalıp gitsin oyuncular.Hiç değilse maaşlardan kar ederiz.

Sezon başında takım kurulurken yapılan hataların sonucu bu. 100 kere yazdık zaten tekrar tekrar yazmaya gerek yok.

Biz feneri 12-13 yıldır,fenerde bizi herhalde bir 7-8 yıldır deplasmanda yenemiyor normal sezonda.Fener bizi play offlarda yendi bu dönemde biz de onları 2011 playofflarında 1 kere yenmiştik deplasmanda.Ama normal sezon maçları uzun zamandır böyle ve genelde ilk yarılarda kopuyor.

Kötü oynuyoruz falan tamam da Furkan'a çalınan faule bakın bu ne arkadaş?

Bu maci Fener'in alacagi belliydi aslinda. Ender ve Kerem krizini zor cözdüler. Yanlis saymadiysam Fener'in 6 yabancisi var, bizim ise 4. Jawai'yi saymiyorum zaten, TBL 2.ligde oynasa bile fark yaratamayacak vasat yabanci.

8 oyuncuyla sezon biter mi? bitmez. Banvit, Kizilyildiz, Laboral ve Olympiakos'tan sonra Fener'e de deplasmanda kaybettik.

Geri
Üst Alt