Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
Fenerlilere yusuf yusuf seslerini çıkartmak kadar keyifli bişey yok 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ender sayı atamadi demi ?Arroyo yada bisey diyemiyorum seksek seken enderin muthis oyunu yuzunden boyle.
cingıl bels
Para icin takimi satanlar bkz. .ss
cingıl bels
Takiliyorum be her sene yeniliyoruz zaten burdaLa biz de isteriz yenmemizi de adamların benche bak bizim benche bak.Ülker olmanın avantajı işte.Ha bana göre bi takımda bu kadar yıldızın bu kadar top kullanma isteğinin fazla oyuncularla kurulu olması büyük sıkıntı yaratır baskette.
45 28 ondeyiz.20 hucum ribaundumuz var.aama fbnin 5 top kaybi bizim 14 top kaybi.Kaça kaç ribaund aldık bilen var mı beyler?
Kaça kaç ribaund aldık bilen var mı beyler?
ön savunmayi yapan atlet guard ve Defansif atlet bir uzun. Pociusta geri dönerse birşey yapariz savunmada. Ben para harcayamam diyorsan Enderi gönder. Bu oyunculari al.
Sassaride Shane Lawal' izleyen var mi? İstatistigi iyiye benziyor. hiç izlemedim.
raheem lawal gibi oynuyor kardes ertugrul hoca cok kiziyor gelse ergin hoca kesin gebertir
İzlemeyen birine sor 40 ribaund alan kazanmıştır der.40 a 26 daha fazla ribaund almışız.maçtaki tek + istatistiğimiz o zaten.
Öyle diyorsan ozaman birşey diyemem.
Bu arada 1 top çalmişiz. Onu da Jawai çalmiş. İroni gibi.![]()