BBL 14/15 Sezonu H:7 | Galatasaray LH 100-94 Beşiktaş İF | M.S | 23 Kasım | LigTV3

Hücumda akıyoruz resmen ama beşiktaş da kötü savunma yapıyo

Topu pota altına indirmeliyiz yalnız.Dış şutlara çok yöneliyoruz ve elbet kaçacaktır bu atışlar.Biraz daha pota altını kullanalım.

Ohahah Arroyo o nasıl çalım insan mısın :D

2 gün önce 2 uzatmaya giden maçı biz mi Beşiktaş mı oynadı lan :)

pocius'ta sakatlık makatlık etkisi yok-atletizme devam

Resmen ezdik Kızılyıldız maçı öncesi yazmıştım ne zaman sakatlıklar başlıyor kaos ortamı oluyor Ergin ATAMAN takımları seviye atlıyor illaki zorluklar yaşaması lazım böyle bir huyu var, rotasyonun daralması işimize geldi ve Aradori kıpırdadı ki hala bildiğimiz Aradori değil, Pocius biraz zamana ihtiyacı olacak doğal olarak, Kerem işte aranan uzun benim diyor özellikle savunmada, Erceg için yıllardır aynı şey söyleniyor bu adam savunma yapsa, konsantrasyonunu yukarı çekse Nowitski olur zaten onun olayı bu her maç yüksek skor yapmalı ki parkede durmasının bir sebebi olsun, Sinan muhteşem bir savunmacı ve 10+ attığı her maç maçın oyuncusu çünkü herşeyde var genç sanmayın Sinan 30'a merdiven dayadı, Furkan'ın etkisizliği aslında kendini gösterme çabası sezona en iyi giren oyuncuyken birden süreleri kısalınca kendini gösterme adına çok foul yapmaya başladı, takımın hücumun sürekli aynı şeyi söylüyorum sorun yok yapılan transferler kesinlikle savunma açısından bakılmalı ve öncelik benim için kısa olarak Gordon yada Law olmalı, bizim bu maçtaki en rahat tarafımız Arroyo'yu rahatsız edecek bir guardlarının olmaması.

Geri
Üst Alt