BBL 17. Hafta | Beşiktaş İF 82-78 Galatasaray L.H. | MS | 3 Şubat

Ender-Arroyo,Bonsu-Furkan bi maçta yanyana oynasalar artık ya bee,Bayromovic'ten sayı yiyoz savunmaya bak.

2.Periyot sonucu 41-35

BJK taraftarına Allah belanızı versin diyorum . Maç boyunca Arroyoya Ergin Atamana falan bilmem ne çocuğu dediler . Allah belanızı versin gerçekten . Ulan onlar olmasaydı siz değil 4 kupa 1 kupa bile alamazdınız .

Hiç iyi değiliz.Cenk de artık çıldırtma noktası geldi.Tuttuğu adam devamlı bomboş 3lük atıyor devamlı.

daha şimdiden 15 de 8 serbest atiş. nediyim size ben. bu maçida yenilin bişey olmaz. defanstta yapmayin.

BfkkWoYCQAEcwhx.jpg

BJK taraftarına Allah belanızı versin diyorum . Maç boyunca Arroyoya Ergin Atamana falan bilmem ne çocuğu dediler . Allah belanızı versin gerçekten . Ulan onlar olmasaydı siz değil 4 kupa 1 kupa bile alamazdınız .

Bu işler böyledir. Neticede Ergin Beşiktaş'ın başındayken de, aynı muameleye bizim salonda maruz kaldı. Rutin şeyler bunlar. Bu forumda bile Ergin Ataman'a ana avrat dümdüz gidenler vardı. O yüzden böyle şeylere takılmamak lazım.

Ribaundlara acil çözüm bulmamız lazım.

Bu işler böyledir. Neticede Ergin Beşiktaş'ın başındayken de, aynı muameleye bizim salonda maruz kaldı. Rutin şeyler bunlar. Bu forumda bile Ergin Ataman'a ana avrat dümdüz gidenler vardı. O yüzden böyle şeylere takılmamak lazım.

Bizim Ergin Atamanla hiçbir sıkıntımız yoktu sadece son saniyelerde aldığı koyduk mu molalarına kızardık . Ama BJK taraftarı 4 kupa aldırdığı Ergin Atamana Arroyoya küfür ederek çok büyük bir saygısızlık yapmıştır . Onlara saydıracaklarına gitsin onları elinde tutamayan maaşlarını zamanında ödemeyen yönetime saydırsalardı .

Futbolda en son 2011'de, basketbol da 2012'de yenildik doğru demiş. :D

:D :D Doğru 2014'e girmiştik değil mi ? :D

Bugün yenilmeyiz. Beşiktaş'ın rutini bu. Mücadele ediyorlar, maç sonlarını getiremiyorlar. 5-6 sayı farkla alırız sonlara doğru.

Herhalde basketbola da şöyle bir 8-9 transfer lazımmış. İstikrarsızlık tavan yapmış durumda.

Bonsu şu perkins'in üzerinden vursun smacı sonra da dönüp şöyle desin:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=O4xetOHyWBU[/media]

Bizim Ergin Atamanla hiçbir sıkıntımız yoktu sadece son saniyelerde aldığı koyduk mu molalarına kızardık . Ama BJK taraftarı 4 kupa aldırdığı Ergin Atamana Arroyoya küfür ederek çok büyük bir saygısızlık yapmıştır . Onlara saydıracaklarına gitsin onları elinde tutamayan maaşlarını zamanında ödemeyen yönetime sallasalardı .

Herkes kendi açısından bakar. Taraftar adamlar. Objektiflik beklemeyin. Netice de, onlara göre adam aldı başını gitti. Daha öncede lig lideri yapıp Efes'e gitmişti. Onların küfür etmesi yanlış, bizimkinin mantıklı sebepleri var demenin manası yok. Küfür varsa sıkıntı vardır zaten :) Onlar sövsün biz kazanalım. Bence adil.

şu loftonu kilitleyemiyormuyuz biz. karşiyakada dixonu böyle durdurmuştuk. onu geçtim allahin bayrami şhow yapiyor bize.

Bu sakalı demin yazmıştım , cidden ruhsuz anlatımıyla sinirimi bozuyor. adam her atağımızı yabancı bir takım edasyla anlatıyor :31:

Geri
Üst Alt