BBL 17. Hafta | Beşiktaş İF 82-78 Galatasaray L.H. | MS | 3 Şubat

Bajramovic'de ne oynadı arkadaş..

Şu defans sorununu bi çözemedi şu takım. 11 -0 la başladık 3ncü periyod, 4ncü period ise tam tersi 5 tane bomboş turnike yedik, Bajramovic'i geçtim, Perkins mi ne hiphopcı gibi bi herif var, yıldız yaptık adamı.

Maçta GS düşmanı NtvSpora küfür ediyor diye yenildiği maçın basın toplantısında maçla ilgili hiçbir şey konuşmayan ama NtvSpor'a küfür eden taraftarları kınayan Ergin Ataman bakalım 40 dakika boyunca Galatasaraya ve kendisine edilen küfürlere bir şey diyecekmi ? Bence diyemez :)

Anlamıyorum, adamlar son periyotta yürüyerek peş peşe turnike atıyor, kenardan herhangi bir reaksiyon gelmiyor. Ender de sondan bir önceki pozisyonda 3lük yerine içeri girseydi, hiç olmazsa daha fazla şansımız olurdu..

Yapılan yanlış transferlerinde etkisi büyük hem futbol hem basketbol Takımı yaz transfer döneminde resmen geriye gittiler ancak bu kadar rezil transferler yapilabilirdi

Ersin, Gordon gibi adamlar hakikaten takımın can damarıymış. Yani Marko'yu bile özlettiler o derece. Bu kadar istikrarsız olunmaz ya. Şu normal sezon bi bitseydi hayırlısıyla, resmen eziyet olmaya başladı. Bu takım düzelirse bile anca play-off'ta düzelir, o da motivasyondan dolayı.

Arroyo hariç diğer tüm yabancılar seneye şutting,seneye tüm takım sıfırlanır belli oldu,Arroyo gibi adamınız varsa playofta tek başına yine aldırır bize şampiyonluğu ama tek oynuyor zaten yabancılardan.

Maçta GS düşmanı NtvSpora küfür ediyor diye yenildiği maçın basın toplantısında maçla ilgili hiçbir şey konuşmayan ama NtvSpor'a küfür eden taraftarları kınayan Ergin Ataman bakalım 40 dakika boyunca Galatasaraya ve kendisine edilen küfürlere bir şey diyecekmi ? Bence diyemez :)

Galatasaray'a geldikten sonra her zaman bjklilere cevabını verdi Ergin Hoca . Kandırıldıklarını , terbiyesiz olduklarını, küfürleri iade ettiğini falan . Haklı olarak bizim taraftara salladı ERgin Hoca diye sizde ona sallamak için bişiler uydurmayın , bence.

Galatasaray'a geldikten sonra her zaman bjklilere cevabını verdi Ergin Hoca . Kandırıldıklarını , terbiyesiz olduklarını, küfürleri iade ettiğini falan . Haklı olarak bizim taraftara salladı ERgin Hoca diye sizde ona sallamak için bişiler uydurmayın , bence.

Hı hı öyledir .

Dudley, Jawai ve Gordon'ın bu sene devre dışı kalmaları planlarımızı ciddi anlamda bozdu. Net bir pota altı tehdidimiz yok. Aynı şekilde net bir dış savunmacımız ve hücumda penetre silahımız da yok. Jawai ve Dudley oynayabilse pota altında iyi katkı alabilirdik. Tabi geçen sene N'Dong gibi caydırıcı vardı onu da arıyoruz ama o zaten yok aramızda. Gordon da Arroyo'yu her anlamda tamamlıyordu. Hem savunma zaafını hem de hücumdaki penetre eksikliğini kapatıyordu ama malesef yaşadığımız şanssızlıklar yolumuza taş koydu bu sezon. Şimdi kolay önlem alınabilir bir yapıya hapsolduk biraz.

Bütün bunların dışında bu aralar formsuzuz ve ilerde daha iyi oluruz mutlaka ama bazı eksiklikleri takım içinde kapatma şansımız yok malesef. Böyle gittiğimiz kadar gideceğiz. Tekrar EL için en azından final görmeliyiz.

Maçı izlemedim ama ikincilik için kötü oldu bundan sonra kolay kolay maç kaybı olmaz üstteki takımlarda.

Ergin Ataman miadını doldurmustur artık

ergin atamanla biz hem avrupada hem turkiyede bu yarisin icindeyiz

ne olursa olsun ergin ataman bizi gecen sene sampiyon yapan koctur ve onu bu kadar kolay silip atamayiz

takimin sezon ici sonuclarina degil de senenin sonunda nerede oldugu bizi ilgilendirmelidir

bu aksam ki maglubiyet cidden uzucu %100 kazanmamiz gereken bi macti fakat o kadar buyutulecek bi yani yok bana gore

takim ligde gayet iyi gidiyor avrupada da hedef 3 4 mac var onlari alirsak pek sikinti yok

sakatliklarimiz da ortada tabi..

-Tapatalk-

ergin atamanla biz hem avrupada hem turkiyede bu yarisin icindeyiz

ne olursa olsun ergin ataman bizi gecen sene sampiyon yapan koctur ve onu bu kadar kolay silip atamayiz

takimin sezon ici sonuclarina degil de senenin sonunda nerede oldugu bizi ilgilendirmelidir

bu aksam ki maglubiyet cidden uzucu %100 kazanmamiz gereken bi macti fakat o kadar buyutulecek bi yani yok bana gore

takim ligde gayet iyi gidiyor avrupada da hedef 3 4 mac var onlari alirsak pek sikinti yok

sakatliklarimiz da ortada tabi..

-Tapatalk-

Ben mağlubiyete uzulmuyorum ergin atamanın tepkisiszligine üzülüyorum son çeyrekte maç gidiyor 1 tane mola almadı resmen hediye etti yine kime küstü kim bilir bu son zamanlarda çok yaşanmaya başladı bence kendisi yakında istifa edecek

Geri
Üst Alt