BBL 20.Hafta | FB Ülker 81-77 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 40-31 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | Devre Arası | SPOR

Maçı alırız.Bu kadar ümitsiz olmayın bence.Fener'de birşey yok.

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 40-31 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | Devre Arası | SPOR

Maçı takip edebileceğimiz linki atarmısınız.

3lüklerden ibaretler gerisi fıss bunların,o 3lüklerde baldan ibaret..

Had iaslanlar alabilriz bu maçı.

kimsede kadro yokmu yahu :o

7-8 sayı farkla yeniliriz eğer kaybedersek de. 82-74 falan biter maç. biz kazanırsak 2-3 sayı farkla son saniye galibiyeti tarzı gelir o salon yıkılır. lütfen şu şans bize de dönsün biraz.

Rancik,Washington,Jasaitis daha 0 katkı yaptı.Oyun olarak buna rağmen dengeli gidiyoruz.Biraz şut soksaydık şu anda başabaştık.

Jasa biraz devreye girse alacağız bu maçı.

Jasaitisve Rancik devrede olmamasına rağmen 40-31.

2. yarıda kendilerine gelirlerse çevirebiliriz maçı.

Galatasaray amatör branşların Türkiye'deki lokomotifiydi, ilk yılların şampiyonuydu arka arkaya ama parasızlıktan rakipler son yıllarda götürüyor malı. parayı gördükten sonra tekrar şaha kalkacaktır bu gibi derbiler 2-3 yıl daha sürer belki o kadar bile değil. rakibin ülkersporla birleşmiş ve sen onu 3 yıldır yeniyorsun evinde, bu bile başarıdır bana göre. tabi böyle devam edemez, yönetim aslantepe riva gelirleriyle coştursun şu branşları devran dönsün. 2 sene daha dişimizi sıkalım.

ha şu maçı kazanırsak salon savaş alanına döner orası ayrı. tadından yenmez yani.

Herşeyi anladım. Skor olarak gerideyiz tamam da nasıl bu kadar hücum rebound aldırıyor fener onu anlamadım. Eğer kaliteleri bu ise ezmemiz lazım bu nedir arkadaş :)

Herşeyi anladım. Skor olarak gerideyiz tamam da nasıl bu kadar hücum rebound aldırıyor fener onu anlamadım. Eğer kaliteleri bu ise ezmemiz lazım bu nedir arkadaş :)

bizim abartılı isabetsiz atışlarımızın yansıması da diyebiliriz bu hücum riband istatistiğine.:90:

40 - 33

aradaki üçlük farkına ve bizim oyuncularımızın çoğunun sayı atamamasına rağmen skor iyi

bizim abartılı isabetsiz atışlarımızın yansıması da diyebiliriz bu hücum riband istatistiğine.:90:

Gerçekten yazık oluyor. Fark bu kadar olmamalı böylesi aciz bir savunmaya karşı ahh ahh az daha isabet bulsak.

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 42-35 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 3.Çeyrek | SPORMAX

gzl başladık

Bütün atışlar elüstü Fenerbahçe'de.

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 42-35 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 3.Çeyrek | SPORMAX

Yahu Washington ne yapıyorsun arkadaş ya :@

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 44-35 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 3.Çeyrek | SPORMAX

Bi tane 3lük atalım dişimi kıracam . :o

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 44-35 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 3.Çeyrek | SPORMAX

adamlar bomboş sayı atıyo,bizimkilerin etrafında 2 fenerli öyle sayı atıyoruz..

Olmaz böyle bişey ...

Geri
Üst Alt