BBL 20.Hafta | FB Ülker 81-77 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 71-61 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 4.Çeyrek

3 atak boş.

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 71-61 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 4.Çeyrek

Böyle oyun mu olur be ?

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 71-63 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 4.Çeyrek

Son 4 hücumdur sayı atamıyoruz.2 üçlük 2 ikilik atsayadık berabereydi.

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 56-46 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 3.Çeyrek | SPORMAX

bu adamlar barçadan,sienadan 50 sayı fark yerken nerdeydi peki ? Eurolegue'de sonuncu olurken nerdeydi ? Ben sana 1 maçtan 1 maça performanslarını söylüyorum,lig arasından bir maç çıkartıp cımbızla ahaaa 8de 6 üçlük atmış bu adam demiyorum..Haa ayrıca attıkları 3lükler normal boş 3lük değil,adam köşeye sıkıştırmış sallama 3lükler çoğu.O zaman bu kadar kabiliyetliysen avrupa açılsın..

O takımlara karşı biz 150 sayı fark yerdik. Cımbızla falan maç seçmek yok. Bu adamlar her maç çok iyi üçlük atarlar. 30 küsür yaşındaki Ömer Onan'ı tanımıyorsan bir şey söyleyemem.

Allahtan fenerde atamadı. Sonunda Wash attı. 8 sayı fark.

Saçmalamasaydık rahat alacaktık maçı. Fenerbahçe çok kötü bir takım. 3'lükler ile ayakta durabiliyorlar ancak. (Senelerdir böyleler gerçi)

Özet:

Fener savunmada ve pota altında etkisiz. 3 lükleri ve 2lik şutlarda iyiler. Seriler.

Biz, 3lük-2lik şutlar yok. Organize değiliz. Reboundda üstünüz savunmamız nispeten iyi. Şutör yok ya da taşıyacak adam.

Galatasaray'ın her branşta artık fener maçlarına ölüm kalım maçı olarak çıkması gerekiyor kazanmak için. bu ne lan böyle salına salına oyna onu kaçır bunu kaçır tabi kaybetsen de bizim taraftar şarkılarla karşılıyor nasıl olsa. aksini demiyorum köstek olalım demiyorum ama kaybetmenin çok vahim olduğunu anlamalı artık cimbomun oyuncusu bu derbiyi. tazı gibi koşmalı yüreğini ortaya koymalı. ne vardı şu maça 1 hafta başka hiçbir şey düşünmeden hazırlansaydınız? ne vardı canla başla mücadele etseydiniz? inanılmaz motive olsaydınız ne vardı yani ne kaybederdiniz?

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 56-46 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 3.Çeyrek | SPORMAX

O takımlara karşı biz 150 sayı fark yerdik. Cımbızla falan maç seçmek yok. Bu adamlar her maç çok iyi üçlük atarlar. 30 küsür yaşındaki Ömer Onan'ı tanımıyorsan bir şey söyleyemem.

ben bizim takımdan bahsettiğimiz sanmıyorum,bizim takımın yetenekli olduğunu da iddaa etmiyororum.Fakat bu adamlar o kadar yetenekliyse bu farklar neden oldu onu diyorum ? 10 15 sayı farktan bahsetmiyoruz 40lardan bahsediyoruz..Yada ömer onan bu kadar yetenekliyse neden sadece bir takımın içinde kapanıp kalmış.Haa o ömer onan'ın avrupa şampiyonasında ne kadar iyi bir basketçi olduğunu gördük..

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 71-65 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 4.Çeyrek

Fark 6 .

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 71-68 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 4.Çeyrek

Fark 3'e indi . Can ..

71 - 68 oldu.

Çok iyi kaçırdılar.3 lük girdi. Can Akın ohh beaa :) fark 3

hemen karşılık verdiler..

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 74-68 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 4.Çeyrek

Ukic attı . tekrar fark 6 .

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 74-68 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 4.Çeyrek

Karşılık verdiler. 2 lik denememiz lazım.

Cevap: BBL 20.Hafta | FB Ülker 74-71 Galatasaray C.C. | 27 Şubat | 4.Çeyrek

74 - 71

Maça ortak olduk.

dakka kaç ya

Geri
Üst Alt