BBL 23. Hafta | RH Gaziantep 69-65 Galatasaray LH | MS | 24 Mart

Geçmiş olsun yenildik.

Tebrik ediyorum takimi. Cok güzel performans, saglik olsun.

Çok yorgun görünüyordu takım bugün. Görünen o ki 4. bitireceğiz normal sezonu. Uşak ile aynı dereceye sahibiz ama kalan bölümde bizi geçeceklerini sanmıyorum. Hayırlısı diyelim.

Bitti

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yenilin ulan sizde yenilin

voleybolculara falan söyleyin onlarda yenilsinler

ligi 4. bitirmeyi düşünüyorlar. bu maçlara asilmiyoruz. fazla sürelerde vermiyor bazi oyunculara. ergin ataman normalde böyle şeyler yapmaz.

Ünal Aysal siyasi bir konuda özür dilediğinden beri, Galatasaray komple çöküşe geçti, bunun da farkına varanlar var mı, merak ediyorum.

su sezon tum branslar ıcın bıtseydı de kurtulsaydık..noldu bunlara anlamıyorum kı

Ünal Aysal siyasi bir konuda özür dilediğinden beri, Galatasaray komple çöküşe geçti, bunun da farkına varanlar var mı, merak ediyorum.

20 Milyon oy mevzusu mu ?

Biraz komplo teorisi gibi ama bu ve benzer diğer ak'ların hoşuna gitmeyen söylem ve eylemlerden sonra sanki biryerlerden düğmeye basıldı ve içerdeki uzantıları ile takımlar sabote ediliyor :rolleyes:

Hedef 4. olmak . O yüzden bu tip maçları kaybedip derbi diyeceğimiz maçları kazanmak daha hayırlısı .

canları sağolsun fülkerden kurtulmak için ligi 4. bitirmee çalışıyorlar euro lig final 8 yapalım başarıdır bu sene için.

20 Milyon oy mevzusu mu ?

Biraz komplo teorisi gibi ama bu ve benzer diğer ak'ların hoşuna gitmeyen söylem ve eylemlerden sonra sanki biryerlerden düğmeye basıldı ve içerdeki uzantıları ile takımlar sabote ediliyor :rolleyes:

Şikeden hüküm giyen ve mahkum edilen şahsın 180 derece dönüp hükümeti desteklemesi ve takımının bulunduğu konum, işlediği suçtan ceza almaması vs... Bunlar hep komplo, hiç olur mu böyle şeyler hukuk sistemli ortamda? :rolleyes:

Şikeden hüküm giyen ve mahkum edilen şahsın 180 derece dönüp hükümeti desteklemesi ve takımının bulunduğu konum, işlediği suçtan ceza almaması vs... Bunlar hep komplo, hiç olur mu böyle şeyler hukuk sistemli ortamda? :rolleyes:

Açıkcası diğer takımları bilemem ama futbol takımı için benimde benzer düşüncelerim var ve yanılmayı yanlış olmayı çok isterim :(

Hayırlısı..

bakalim murhan kimi istifaya davet edecek

Geri
Üst Alt