BBL 24. Hafta | FB Ülker 77-52 Galatasaray LH | MS | 31 Mart

Eren Arslan

10 Numara!
f26e0logo_buyuk.gif

3e9d4fenerbahce.png
v.png
88f85gs.png

BBL 13/14 Sezonu 24.Hafta

Fenerbahçe Ülker - [URL='https://www.gscimbom.com/forum/tags/galatasaray+liv+hospital/']Galatasaray Liv Hospital[/URL]

31 Mart

17.00

LigTV3

Bu maçı kaybedersek fenere yetişmek imkansız galibiyet şart.

Bonsu'nun sakatlanması bir açıdan iyi oldu bizim için . Böylelikle Furkan daha fazla sahada kalıyor ve savunmada daha dirençli olmamızı sağlıyordu . Bonsu ise sadece Euroleague maçlarında iyi oynuyor lig maçlarında sarhoşa bağlıyordu .

Maça gelirsek koyarız diye düşünüyorum .

Önemli olan play-off ancak her iki takım da galip gelmek isteyecektir. Benim favorim Galatasaray.

^^

Güzel totem.En son rahat alırsınız dediğiniz maç Kayseri maçıydı.

^^

Güzel totem.En son rahat alırsınız dediğiniz maç Kayseri maçıydı.

Totem olarak görmenizi anlıyorum. Aslında vardır öyle her futbolseverin totemleri ancak İnanın Kayseri maçı totem falan degildi. Lig sonuncusuna Arena'da kaybedeceginizi düşünmek mantık dışı olurdu. Ama futbolda oluyor böyle şeyler.

Bu maça gelirsek Galatasaray bana daha bi kompakt takım gibi geliyor. Ve Euroligde de gördük ki deplasman maçlarında çok daha iyi konsantre olabiliyor. Fenerbahçe sezona iyi başladı ancak gerek sakatlıklar gerek formsuzluk diyelim inişli çıkışlı bi grafik izledi.

Yeni alınan Sekuliç Ve Jackson'dan umutluydum ama onlar da tam istedigim katkıyı henüz saglayamadılar.

Ve son olarak Fenerbahçenin asıl önemli maçı bu akşamki Milano maçıdır. Onu kazanabilirsek amaca ulaşacagız diye düşünüyorum. Ben bu maçta Galatasaraylı basketbolsever arkadaşların da bizi destekleyeceğini umuyorum. Euroligde 2 takımla üst tura çıkmak süper olacak.

Totem olarak görmenizi anlıyorum. Aslında vardır öyle her futbolseverin totemleri ancak İnanın Kayseri maçı totem falan degildi. Lig sonuncusuna Arena'da kaybedeceginizi düşünmek mantık dışı olurdu. Ama futbolda oluyor böyle şeyler.

Bu maça gelirsek Galatasaray bana daha bi kompakt takım gibi geliyor. Ve Euroligde de gördük ki deplasman maçlarında çok daha iyi konsantre olabiliyor. Fenerbahçe sezona iyi başladı ancak gerek sakatlıklar gerek formsuzluk diyelim inişli çıkışlı bi grafik izledi.

Yeni alınan Sekuliç Ve Jackson'dan umutluydum ama onlar da tam istedigim katkıyı henüz saglayamadılar.

Ve son olarak fenerbahçenin asıl önemli maçı bu akşamki Milano maçıdır. Onu kazanabilirsek amaca ulaşacagız diye düşünüyorum.

Galatasaray ile oynadığınız her maç 10 tane kupaya değerdir. Kulüp kültürünüz bizi yenme üzerine kurulu o yüzden konsantrasyon sorunu çıkmaz ama nerede ne yapacağınızı tahmin etmek güç. O yüzden farklı yenilsek de şaşırmam , galip gelsek de .

Şimdi olmasa bile play-off'larda koyar geçeriz. Ersin de dönsün epey rahatlarız. Jamont da yetişebilseydi keşke

Dün milano maçında görüldü ki kendi evlerinde acayip çirkefleşiyolar ve bu bizim maç olunca işimizin zor olduğunu düşünüyorum. Abdi ipekçi'de olsa çok rahat kazanırız derdim.

Fenerbahçe yenemeyeceğini anlayınca son bir umut olan çirkeflik haklarını kullanıyorlar . Olur da maç başa baş giderse son periyoda o zaman bol bol fenerin ve obradoviçin çirkefliklerini izleyeceğiz . Bundan kurtulmamızın yolu hakemlere itiraz etmemek , oyuncularla laf dalaşına girmemek yani kısacası SAKİN KALMAK . Aynı dün Milano'nun yaptığı gibi . Ama onların ki bambaşka bir şeydi . Bizim ise X2 Sakin kalmamız lazım . Erceg fenerbahçe maçlarını sever . Erceg ve Furkan biraz kıpırdarsa . Ender de ekstra sayılar bulursa çok rahat kazanırız .

Çok sakin kalmamız lazım, tahriklere kapılmamak lazım onlarda bir moral bozukluğu var iyi değerlendirmek lazım. Böyle olursa kazanırız

Ülker her pisliği yapar bu maç taraftarıyla birlikte,koyarsak salonu ateşe verirler...

Gordon ve ersin dışında sakatımız yok heralde,

basalım şikecilere

Marko'nun lisansı yok oynasa belki derim de yeniliriz.

Geri
Üst Alt