BBL 26. Hafta | Trabzonspor Medical Park 69-75 Galatasaray Liv Hospital | M.S | 24 Nisan

beyler handikapsız basket maçları oynanabilecekmiş artık nasıl oynanacak bilen var mı ?

69-71'di 69-73 oldu zar zor Arroyospor önde.

Arroyo olmasa bu takım vallaha da billahi de play-off'a bile kalmaz . Rezil savunma var şu an .

Erceg 19 sayı. Biraz atim haftaya yatim demiş heralde.

69-75 bitti 6 sayı fark attık. Allah razı olsun.

Normal sezonda yenilgilere fazla takmadım da,bu son 3 maçlık periyot 4. için önemli yoksa ilk turda saha avantajını kaybedicez ve zor takımlarla eşleşicez,seneye El'ye gidemeyiz Langford-Krsticleri rakiplerde görürüz.

Normal sezonda yenilgilere fazla takmadım da,bu son 3 maçlık periyot 4. için önemli yoksa ilk turda saha avantajını kaybedicez ve zor takımlarla eşleşicez,seneye El'ye gidemeyiz Langford-Krsticleri rakiplerde görürüz.

Arroyo olmayınca Langford'da kar etmez. Guardın kadar takımsın basketbolda.

Arroyo-Gordon/Weems-Langford-Manu-Erceg-Krstic

olmalı o zaman yabancılar.

Arroyo olmazsa Langford'da kar etmezden, weems'li kadroya çok hızlı geçmişsin kardeş.

Arroyo olmazsa Langford'da kar etmezden, weems'li kadroya çok hızlı geçmişsin kardeş.

Arroyo kalmazsa veya yerine onun ayarında biri getirilmezse gerek yok o kadar para harcamaya demek istedim.

Kalırsa ona benzer bir şey kurulmalı. Tabi Erceg 4'de tek olmaz oraya da takviye şart Langford Türk oalcağından.

6 yabancı+ Ersin+ Langford ile Euroleague dezavantajı ortadan kaldırılabilir.

Arroyo olmayınca Langford'da kar etmez. Guardın kadar takımsın basketbolda.

Arroyo-Gordon/Weems-Langford-Manu-Erceg-Krstic

olmalı o zaman yabancılar.

Plyoff finali&şampiyonlk gelsin de zamanı geldiğinde düşünülüp iyi adamlar transfer edilir,Langford+Kristic transferleri zor transferler olursa müthiş olur ama bunun ötesi bide yanlarına Weems,Hackket'lar zor yani.

şu tutkuyu seviyordum ben gelsin seneye bizde oynasin. hiç gitmemeliydi. bu sene sorunlar geçirdi ama neyse.

beyler handikapsız basket maçları oynanabilecekmiş artık nasıl oynanacak bilen var mı ?

normal futbol macı gibi oynacaksın bazı maclarda var zaten hepsinde yok mesela yarın bayan basketbol finalinde 682 kodlu macta galatasaray a 1.55 vermiş macın uzamasına 12.00 oran vermiş mac uzar diyorsan 0 işaretliyeceksin handikaplı macın koduda 706 olarak acıklanmıs orda 1.5-2.5 handikap var fenerbahceye verilmiş handikaplar

normal futbol macı gibi oynacaksın bazı maclarda var zaten hepsinde yok mesela yarın bayan basketbol finalinde 682 kodlu macta galatasaray a 1.55 vermiş macın uzamasına 12.00 oran vermiş mac uzar diyorsan 0 işaretliyeceksin handikaplı macın koduda 706 olarak acıklanmıs orda 1.5-2.5 handikap var fenerbahceye verilmiş handikaplar

he anladım farklı 2 kodu var yani sagol renkdasım, 1.55 tertemiz oran :)

Geri
Üst Alt