BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 35 - 29 Fenerbahçe Ülker | İkinci Çeyrek Devam Ediyo

Çetin Yılmaz Fenerbahçeli zaten. Herşey beklenir.

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 35 - 29 Fenerbahçe Ülker | İkinci Çeyrek Devam Ediyo

35 - 29.Farkı arttırmamız lazım.

Üçlük yüzdemiz inanılmaz.

Yorumcuyla bir görüşme talep ediyorum , azcık objektif anlatım yapın yahu.

Beynime tecavüz etti yok Fener iyi hücum eder , farkı kapatır zart zurt.

Cetin Yilmazin tam bir maldonado oldugu cumle alem tarafindan bilinir fazla takmayiniz kendisini

Bu yorum yapan adam ne ayak?

Bravo Önder! dedi..

Sonra düzeltme yapmaya çalıştı. Cemal Nalgayada bravo falan!

Bu kadar yanlı olmayın yahu!

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 35 - 29 Fenerbahçe Ülker | İlk Yarı Sonucu |

Tanjeviçin koltuğu sallantıda ya aklı sıra Aziz e yalakalık yapıyor ama ruyasında görür.

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 35 - 29 Fenerbahçe Ülker | İlk Yarı Sonucu |

Bizim 3lük 6/9

Onların 1/9 galiba

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 35 - 29 Fenerbahçe Ülker | İlk Yarı Sonucu|Çetin Yıl

Şu Çetin Yılmaz'ın yorumlara bende bakayım özelden bir kadro gönderinde ona göre değerlendireyim :)

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 35 - 29 Fenerbahçe Ülker | İlk Yarı Sonucu|Çetin Yıl

Niye Fenerbahçe'yi şampiyon yapmış bir koç, maç yorumcusu olur? Tuhaf.

Washington! Harika bir adam yaa!

Ne biçim basketbol oynuyor öyle! İnanılmaz! :)

Son üçlük çok iyi oldu.Bravo çok iyi oynuyoruz.Ama bu spikerler beni deli ediyor.Ömer Onan 3 lük attı,Çetin Yılmaz basbayağı bravo Ömer dedi.Sonra işi kurtarmak için de aynı bravoyu Cemal'e de gönderiyorum dedi.Yok böyle bişey.

somonlari vardi oda kacip gitti, euroleague ne yapiyorlar bunlar solomonun yerine tanjecevic oynasin zevkli olur.. bunlari EZERIZ GÖMERIZ sonra .......

Spn üçlük çok iyi oldu.Bravo çok iyi oynuyoruz.Ama bu spikerler beni deli ediyor.Ömer Onan 3 lük attı,Çetin Yılmaz basbayağı bravo Ömer dedi.Sonra işi kurtarmak için de aynı bravoyu Cemal'e de gönderiyorum dedi.Yok böyle bişey.

Aynen öylee!

Başlıkta anlık skor güncellenmesi var .

Dikkat.. ;)

Ulan 6 sayı farkla önde giriyoruz.Hala Galatasaray iyi oynamasına rağmen farkı açamadı bilmem ne diyor. Sanki FbTv'de maç izliyoruz.

Neyse takım içi yardımlaşma olağanüstü ama kabul etmeliyiz ki bizim ilk yarıda 3'lüklerimiz %75 civarı Fb'ninki ise 9/1'lerdeydi,bu devam edermi bilmiyorum ama devam etmeli yoksa kazanmamız zor olabilir.

Çok takıldınız yorum olayına. Her branşta sadece rakiple mücadele etmediğimizi biliyoruz zaten.

Çetin Yılmaz'a kafam girsin..

Geri
Üst Alt