BBL H:13 | Beşiktaş C.T. 71-73 Galatasaray C.C. | 2 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: BBL H:13 | Beşiktaş C.T. 30-34 Galatasaray C.C. | 2 Ocak | Devre Arası

sssvu.jpg

Ona buna bukelamun diyen eziklerin kendilerine bak ya insanmısınız olum siz ya

Defansta çok iyi mücadele ettik ilk yarı ama hücum anlamında zayıf kaldık ki hücumda biraz daha etkili olsaydık çoktan maçı koparırdık. Birde koç şu Ogilvly e bir çare bulması lazım. Bjk de tek oynayan adam.

ulan şu efes bize sponsor olsa ya hem onlar için hem bizim için iyi olurdu

Şöyle taş gibi, tıkır tıkır çalışan bir kadro olsa ne güzel olurdu:)

beyler maçı nerden izliyebiirim ? ...

Iverson oynuyor mu ya?

Oynuyor .

Umduğumdan çok daha iyi bir maç oluyor. Bana kalırsa br deplasman takımının yapması gerekenleri, takım gayet iyi yapıyor. Ufak tefek aksaklıklar haricinde de ben takımın görüntüsünü beğendim. Özellikle dış bölgedeki ikili sıkıştırmalarda istediğimiz verimi alamadık ve cezayı kestiler.

Artı Beşiktaş'ın kendi salonunda bu kadar düşük dış şut isabetiyle oynaması da ibreyi bize doğru çeviriyor. Ceza atışlarını yapamadılar. Ama Beşiktaş'ın takım kimyasından beklenmeyecek derecede iyi savunma yapıyorlar. Chatman'lı bir kadro bu direnci gösteremezdi. Roc bizim takımın oyuncusu olmadığını bence çok net gösteriyor. Ermal'in de savunma cahili Oglivy karşısında daha domine oynaması gerekirdi. Beşiktaş dar bir rotasyonla oynadığı için son çeyrekte düşme ihtimali yüksek.

Fakat İgnerski devreye girerse, başa baş son saniyelere gelebilir. Shumpert ise bildiğimiz Shumpert. Takıma baskının arttığı anlarda resmen nefes aldırdı.

.

Cevap veriyorum değiller . Dansözlükte sınır tanımaz bir bünyeleri karakterleri vardır ama herkese de en çok lafı onlar eder.

onun bunun şeyiyle gerdeğe girmekte üstlerine yoktur ama ona buna laf atarlar işte :D

Yollamaya çalışıyorum herkese ama 1 dk ara verip anca oluyor.Attıklarım Diğer arkadaşlara atarsa herkes yararlanmış olur.

Geri
Üst Alt