BBL H:14 | Galatasaray CC 63-70 Olin Edirne | 9 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: BBL H:14 | Galatasaray CC 63-70 Olin Edirne | 9 Ocak | Maç Sonucu

İşte ben bunu anlamıyorum. Derbileri kazanmanın ne önemi var bu takımlara kaybedince.

2.ciyiz

Ben hayatimda Basketbolla ilgilendmedim, ilk kez gecen seneki DS basladim Basketbolla az cok ilgilenmeye. Yani anlayacagin basketboldan hic birsey anlamam.

Ama bu Rancik midir nedir, bu adami neden oynatiyorlar biri bana anlatsin lütfen. Hani bir özelligi, bir görevi olmali ki hep oynatiliyor, hatta en cok süre alanlardan biri.

Oysa benim izledigim maclarda hep macin icine edenlerden biri oluyor adam. Yoksa ben mi yanlis görüyorum.

Rancik'in bu takımda kredisi var. Netice de bizi ipten alan adamlardan biridir. Bugün zirve mücadelesi yapıyorsak, ligde kalabilmemiz sebebiyledir ve Rancik o dönemde cidden herşeyini ortaya koymuştur.

Ha Rancik artık yukarıyı ve Avrupa'yı hedefleyen Galatasaray'da olur mu dersen, buna farklı cevaplar verilebilir.

Bence gitmesi gereken ilk adam Roc, diğeri ise Andric. Bize iyi bir pg ve 5 numara lazım. Bu takviyelerin de bir an önce yapılması lazım.

Rancik'in bu takımda kredisi var. Netice de bizi ipten alan adamlardan biridir. Bugün zirve mücadelesi yapıyorsak, ligde kalabilmemiz sebebiyledir ve Rancik o dönemde cidden herşeyini ortaya koymuştur.

Ha Rancik artık yukarıyı ve Avrupa'yı hedefleyen Galatasaray'da olur mu dersen, buna farklı cevaplar verilebilir.

Bence gitmesi gereken ilk adam Roc, diğeri ise Andric. Bize iyi bir pg ve 5 numara lazım. Bu takviyelerin de bir an önce yapılması lazım.

simdi benim bahsettigim sonlarda 2 (faul) sayi kaciran, az sakalli bir cocuk

onun ismi ne?

hani spiker "morali bozuldu" falan demisti adam icin

Olur böyle şeyler.. Bazen böyle şansızlıklar olumlu bir yapı taşı oluyor ilerisi için..

Birde şunu unutmamak lazım aslında; bu kadro kurulurken başarı için hedef 2.sezonun ortalarıydı, ama takım öyle bir birliktelik ve performans gösterdi ki ister istemez herkes beklenti içine girdi doğal olarak.. Bu sene üst düzey işler yapabilirler, yapamazlar ayrı bir şey ama bu takımın iyi yolda olduğu ortada.. Taraftarın küsmeyip, sürekli o salonu doldurması lazım.. Hakediyorlar çünkü bunu..

Şunu da unutmamak lazım.Türkiye'nin bana göre en iyi ön alan savunmacılarından Caner'in sakatlığı da önemli eksik.İki maçtır arıyoruz.En azından bu ceza üçlüklerini az yerdik Caner olsa.

Rochistie fazla yüklenmemek lazım bu maç için bence çünkü geldiğinden beri bunun üstünde oynamadı hiç, kaybedince günah keçisi oldu.Hücumda gene boş atışları bulduk, topu iyi dolaştırdık ama müthiş amatörce hatalar yaptık...Bu nazarlık olsun diyelim, Oktay Hoca gitmesi gerekenleri, alınması gerekenleri çoktan bulmuştur...Ama Olin'in hakkı yenmemeli, dar bir kadro, iyi bir hocayla hakkettiler bu galibiyeti tebrik ederim

Roshestie, Andric ve Rancik yetersiz. Seneye yabancılardan sadece Shipp ve Shumpert ile devam edilmeli. Shumpert Türk olacak zaten.

XXX-Tutku

Shipp-Evren-Göksenin

XXX-Shumpert-Caner

Kerem G-İlkan

XXX-Ermal

+4-5 oynayan sağlam uzun

-luksa-andric-galatasaray-cafe-crown-da-216355h.jpg

Bu mudur :)

PG ve 5 numara şart da Ömer Onan - Kinsey tarzında da bir SG de lazım, sazı eline alacak oyuncu yok bizde. SG'ye winner bir adam almak lazım. 5 dakika hücum edemedik resmen, her alan birebir oynamaya kalktı, aynı şey Efes maçında da olmuştu.

Tamam o zaman :) Rancik'i kurtardık böylece senin gazabından :)

Zaten ben de Andric ve Roc'la yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum.

Arkadaşlar Rancik sempatik yürekli bir oyuncu ama dünyanın en berbat atış stiline sahip ve yeterli katkıyı veremiyor.Taylor'la Andric zaten fiyasko

PG ve 5 numara şart da Ömer Onan - Kinsey tarzında da bir SG de lazım, sazı eline alacak oyuncu yok bizde. SG'ye winner bir adam almak lazım. 5 dakika hücum edemedik resmen, her alan birebir oynamaya kalktı, aynı şey Efes maçında da olmuştu.

aynen 5 dk 3-4 sayi atamadik bir ara yanilmiyorsam.

Arkadaşlar Rancik sempatik yürekli bir oyuncu ama dünyanın en berbat atış stiline sahip ve yeterli katkıyı veremiyor.Taylor'la Andric zaten fiyasko

Atışları girince atış stili önemsenmiyordu ama. Bugün sokamadı o ayrı. Yoksa Matt Bonner'ın atış stili çok mu iyi :o

Point Guard olarak Robert Hite iyi giderdi aslında.. Şimdi nerede oynuyor acaba? En son Phoenix kampına katılacaktı deniliyordu hatırladığım ama takımda kaldı mı kalmadı mı tam bilmiyorum..

Geri
Üst Alt