BBL Play Off ÇF 3.Maç | Galatasaray LH 78-65 Beşiktaş IF | MS | 20 Mayıs

evet takım pek formda değil ama haklarını teslim etmek lazım, bu sene cok fazla sakatlık yaşadık . Lütfen desteğimizi esirgemeyelim, şampiyon oluruz olamayız ama umut kaybetmeye gerek yok, gören de ligimizde cska, maccabi falan var sanacak.

Bu turu geçtiğimiz takdirde hem Banvit hem ülker karşısında %40-45 şansımız var.

Banvit çok kötü bir tur geçirdi. Play-off farklıdır. Stres kaldırmaz.

Umarım vites arttırıp önce şu maçı ve sonra Banvit'i geçeriz ve finale kalırız.

biz daha kötü bir tur geçirdik ama baba

Öyle bakarsak zaten biz sene başından beri Euroleague'de bazı maçlar hariç hep kötüyüz ki Berat.

Banvit iyi giderken bir anda kötüye gitti.

Biz sene başından beri bu haldeyiz, bu onlar için çözüm üretmek için bu duruma ve şaşkınlığa daha az süre tanıyan bir durum.

Ergin Ataman gibi bir winner da değil Itoudis henüz. Turu geçersek şansımız olacak diye düşünüyorum saha dezavantajına rağmen.

Lig ile Playoff çok farklı. EL de farklı... Şimdi herşey bitti, tek maça konsantre olunuyor...Şampiyonluk şansımız olduğunu düşünüyorum.

Galatasaray'da tüm gözler bu takimin üzerinde olacak artik. Erkek basket takimimiz disinda her takim sezonu kapatti.

giden varsa salonda görüşelim aga

aksilik çıkmazsa benchimizin arkasındayız

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_VruAN_SuIo[/media]

Turu geceriz diye dusunuyorum hatta bundan sonra Banvit'i de gecebiliriz. Ama asil sikinti finalde olur. KSK f5'i eleyemezse f5 saha avantaji sebebiyle bizi eler bence.

Şahsen takımın çok önemsediğini düşünmüyorum en azından dışarıdan öyle duruyor,sezon bitse de gitsek gibi.Ataman buradan çevirir mi bilmiyorum çok saha dışıyla uğraştı uğraşıyor,kendisini gereksiz yıprattı.Şu denklemde şampiyon olmak zor değil ama ümitlenmek için ışık vermiyoruz.Bir şeyler değişecekse bugün olmalı,görelim artık.

Motive olsak şampiyon oluruzda.

Pek güven vermiyorlar.

Ancak bjk'yi yeneriz.

Oyunculara yapılacak ödeme problemi yoksa maçı alırız.

Varsa %80 alırız

Vurun kırın kazanın !

Geri
Üst Alt