BBL Play Off ÇF 3.Maç | Galatasaray LH 78-65 Beşiktaş IF | MS | 20 Mayıs

Tebrikler. Banviti abartmamak lazım onlarda tofaşı 2 maçtada son topta yendi. Bu tur 2 galibiyete ulaşan çıktığı için biraz gergin geçiyor,takımları etkilyor bu. Banviti de eleriz.

Erceg ya. Yaptığı teknik faulle maçı veriyodu. 1 dk sonra 4'e 1'i blokla kesip maçı getirdi resmen. Marko Paşa'nın 3lüğü de önemliydi. Bu performans Banvit'i elemeye yetmez ama

Erceg ya. Yaptığı teknik faulle maçı veriyodu. 1 dk sonra 4'e 1'i blokla kesip maçı getirdi resmen. Marko Paşa'nın 3lüğü de önemliydi. Bu performans Banvit'i elemeye yetmez ama

Nerelerdesin sen kanky ya. Bu gece draft piyangosu var dualarını eksik etme.

İlk maçtaki sürpriz yenilgi turu zora sokmuş, moralleri bozmuştu ama takım profesyonelce işi bitirdi. Tebrikler.

Banviti de eleyeceğimizi düşünüyorum. Fener ile final zevkli olur.

Takım gerekeni yaptı,tebrikler.Banvit maçları daha zor geçer.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İlk maçtaki sürpriz yenilgi turu zora sokmuş, moralleri bozmuştu ama takım profesyonelce işi bitirdi. Tebrikler.

Banviti de eleyeceğimizi düşünüyorum. Fener ile final zevkli olur.

Fener beklerken KSK gelmesin de. :D

KSK pis takım eleyebilir the asker'leri.

banviti elermiyiz bilmiyorum ama banvit rahat eler nedir. tofaşi 2 maçta zor yenen banvit GS i zor eler. bunun gibi bişey.

Banvit'i elesek bile final büyük ihtimal Fener'le ve saha avantajı onlarda.Savaş gibi geçecek o maçlar bayağı gerildik son 1 ayda.Bayan basketin acısını çıkarmak isteyeceklerdir.

Banvit'i elesek bile final büyük ihtimal Fener'le ve saha avantajı onlarda.Savaş gibi geçecek o maçlar bayağı gerildik son 1 ayda.Bayan basketin acısını çıkarmak isteyeceklerdir.

KSK fişi çeker.

:D

Gerçi onlarda yemiyor içmiyor bize bileniyor ama olsun. 4. girip saha avantajı ile final de oynayarak tarihe geçeriz.

Gerçi tarihe geçeriz de Fener olsa rekor derlerdi şimdi öyle olsa haber bile olmaz.

Kızlarda biz büyük tarih yazdık. Erkeklerde de yazarız evelallah. Sen basını boşver. Biz keyfini iyi çıkarırız. :)

Geri
Üst Alt