BBL Play Off Final 1.Maç | Fenerbahçe Ülker 89-70 Galatasaray LH | MS | 3 Haziran

34-26

bonsu ve hairston'u ne diye oynatiyor hoca??!!

De Marke ‏@demarkesports 13 dk.

Bugün düzenlenen TBF Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Beko Basketbol Ligi'nde yabancı oyuncu sayısının 5+0 olarak uygulanmasına karar verildi.

Fener'in işine gelen şeyi nasıl da kabul ediyorlar.Gerçeği bizim de işimize gelir bu.Keşke futbolda da 6+2 falan olsa.

Bu maci almak zor degil yeterki sakin oynayalim. Birde azizeye hakemleri satin alma sansi vermemek icin son ceyrekte vurup gecelim

Potamızı savunan kimse yok. Malik yerine sadece pota altında durmayı bilen kalıplı biri bile yeterdi şu takıma.

Çembere gelen gelene.

De Marke ‏@demarkesports 13 dk.

Bugün düzenlenen TBF Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Beko Basketbol Ligi'nde yabancı oyuncu sayısının 5+0 olarak uygulanmasına karar verildi.

Fener'in işine gelen şeyi nasıl da kabul ediyorlar.Gerçeği bizim de işimize gelir bu.Keşke futbolda da 6+2 falan olsa.

kulüpler 6 yabancı istiyordu kadroda demek ki kabul görmemiş. 5+0 bence uygun...yerliler artık iyi yek olurlar...

Malik. Neremle güleceğimi bilmiyorum sana. Sokak takımında oynatmam seni.

Hoca Furkan'ı unuttu kenarda. O varken içeri daha derli toplu en azından

Savunmamız gerçekten komedi. İstediğimiz kadar üçlük atalım bikaç hücum yemememiz lazım artık

İlk yarı 10 sayı farkla bitse bari Banvit style olur belki.

Geri
Üst Alt