BBL Play Off Final 1.Maç | Fenerbahçe Ülker 89-70 Galatasaray LH | MS | 3 Haziran

hairston, bonsu ve erceg yerine 3 çilek transfer ile seneye coşarız..

lan bu markoshvılı 4-5 tane bomboş 3 lük kaçırdı maçı koparttı erceg ve hariston zaten facia bide arroyonun yaşına laf edenler var şu çöpleri tutacaklar bıraksan alın başınıza calın markoyu

Arroyo dışında bütün yabancılar leş. Furkan ne halta yarıyor çözemedim. Ne savunma yapıyor ne hücum. Tarihi bir Rezalete doğru gidiyor maç

Ne zaman bir maçımızın forumdaki başlığını tarayıcıya kısayol eklesem o maç kötü gidiyor.

tam farkı azaltmıştık tuttum kısayolu ekledim fark 17 olmuş :(

neyse kısayolu sildim maç bizimdir :D

arkadaşlar bu kadar sinir yapmaya gerek yok adamlar kadro olarak bizden çok üstünler o kadar para harcadılar oyuncu aldılar bu maç dönmez artık önemli olan diğer maç serinin en önemli maçı ayrıca seriyi kaybedersekde tek üzüntüm giden şampiyonluğa degil bu şikeci şerefsiz asker kaçağı adi başkanı olan namussuz camiaya kaybetmemiz avrupada en çok para harcayan takımlardan biri şampiyon olmaları okadarda büyütülecek birşey değil

yalnız fener deplasmanı diye bişey yok

adamlar resmen tiyatro seyircisi

bu deplasmandan 1 galibiyet çıkarırsak işler değişir

baskıdan eser yok

takım tutuk sadece

Çeyrek sonu yediklerimiz gerçekten tam bir Emir ve Fener balı.

İkilik basket yok. Takımda organizasyon hiç yok. Tamamen üçlükler

Hairston'u oyuna alarak 6'ya 4 oynamak gibi fantezi yapıyoruz. Bunu görmek için koç olmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt