BBL Play Off Final 1.Maç | Fenerbahçe Ülker 89-70 Galatasaray LH | MS | 3 Haziran

2.maç Malik'i kadroya alırız, eminim eminimki bize maçı kazandırıp şampiyonluğu getirecek. (İnş. 40 dk oynar.)

Ligde oynanan Ülker Arena'da ki maçın kopyası oldu. Gene çok kötü performans. Gene tepkisiz Ergin Hoca. Kimse potayı savunamıyor. Bu olay Banvit serisinde pek belli olmadı ama şimdi Mccaleb var. Artık ikinci maça sert başlamalı ve iyi savunma yapmalıyız

Yazacak çok şey varda şu yönetime hadi neyse...

Hala ergin atamana sallayın siz.

Ha bu arada bu finali kaybetsekde başarılıyız biz.Yarı final bile bizim için başarıydı.Şükrü ergün denen adam öyle diyo..

ergin hocaya sallamalar başlamış diğer maçı kazanınca büyüksün ergin hoca derler. Suç canı isteyince oynayan oyuncularda Arroyo ve Marko hariç tüm yabancılar gitmeli 1 maç varlar 3 maç yoklar

unutmayın Cska ve Real gibi takımları deplasmanda nasıl zorladığımızı önemli olan oyuncular özellikle Erceg ve Bonsu

Yalnız baya baya kalite farkı var. Yabancılarımız çok verimsiz. Domercant bu kadar mı kötü de oynamıyor.

Valla finale iyi bile geldik. Seri nasıl sonuçlanır bilemem ama kaybedersek de pek üzülmem.

Domercant ne olursa olsun maç kadrosuna alınmamalı. Kadroya alınan yabancılar mükemmel şuan, bozulmamalı.

Tek bir soru var Domercant Malik'ten ne kadar kötü oynayabilir ?

Neden izlemediğimi biliyorum ya

Kim bilir kac tane 3lük attılar.

Neyse, en azından eurolig cepte

fener 38/30 ile %78 2 sayı yüzdesi tutturmuş, hiç savunma yapmamışız

İzlemedim maçı ama belliydi. Onların sahasında maç alamayız bence. Kadroları çok güçlü.

banvit maçı sonunda toplu alıntılar yapan arkadaşlar vardı, neredeler acaba? kadro kötü demiştim ne eksik ne fazlaydı söylediklerim.neyse...

Kaybedilen maçtan sonra eve dönmek tam eziyet. :smile-99:

Biraz mücadele görseydik bugün bayağı ayıp oldu.

bizim taraftar 4-0 seri istiyor.o işler öyle olmuyor işte.elbet yenilecektik bu baştan belliydi.adamları tüm finallerde tokatlamışız onun hırsı ve acısıyla çolugu çocugu doldurmuş salonu.sıkıntı yapmayın.dışarda alacağımız bir galibiyet işi çözecek...

Geri
Üst Alt