BBL Play Off Final 1.Maç | Fenerbahçe Ülker 89-70 Galatasaray LH | MS | 3 Haziran

Neden izlemediğimi biliyorum ya

Kim bilir kac tane 3lük attılar.

Neyse, en azından eurolig cepte

eurolig cepte falan değil

zalgiris kaunas sampiyon olacak 3-2 önde

cska finale çıkacak çıktı

milano finale çıkacak seri 2-1 milano öne geçti

bu 3 ihitimalin 3ü de gerçekleşmeli yoksa eleme oynacaz

İhtimallerden biri gerçekleşmiş işte neden olayı dramatikleştirmek için 3 diyorsun

Deplasmanda mac alacağımızı düşünmüyorum nedense... Bu seri 4-3 veya 4-2 biter...

Ergin hocanın dediği gibi attıkca savunan, savundukca atan takımımız, Fenerbahce'nin dıs sutları riske eden gömülü savunmasına karsı 23/66'de kalınca facia bir sonuc ortaya cıktı(karsı taraf sadece 2 sayılık atıslarda 30 isabet buldu). Ana silahı hızlı hücum olan bir takıma karsı bu kadar berbat bir isabet oranıyla oynayınca EL deplasmanlarında bizi oyunda tutan düşük tempo, bu mac bizi faciadan kurtaramadı. 5 top kaybı yapan takımın dıs sahada mac kaybetmesi cok zor iken biz 19 sayı fark yedik. 2.maca beden,forma,taktik tahtası,havlu ve su getirirken zahmet olmazsa zihnimizide getirelim.

Dünkü maç rezalettik gerçekten ilk periyot hariç son 3 periyodu izledim ama 3'lük soktuğumuzu hatırlamıyorum ... Bu kadar kötü yüzdeyle oynadığımız ve mücadele de etmediğimiz bir maçı kazanmamız beklenemezdi zaten ama kesinlikle seriden ve kupadan ümidi kesmemek gerekir bu takım inandığı zaman herkese kafa tutabiliyo ...

Galatasaray varsa umut vardır. Orada kalan 3 maçtan 1'ini alırız tahminim. Önemli olan içerde kaybetmemek..

Bu şubeye giden para fuzuli

tAp@tALk xD

özellikle yabancı oyunculardaki kalite farkı, bizimde facia bir yüzdeyle oynamamızla birleşince böyle bir sonuç ortaya çıktı.

Konuyu kitleyelim ltfn önümüzdeki maca bakalım

tAp@tALk xD

banvit maçı sonunda toplu alıntılar yapan arkadaşlar vardı, neredeler acaba? kadro kötü demiştim ne eksik ne fazlaydı söylediklerim.neyse...

gel burdayım kardeş :D en azından yaptığım şey forum için yararlı oldu da devre arasında "maç bitti, yenildil, bu maç dönmez" diyen çıkmadı. Herkes temkinliydi.

Milano maçını dün seyrettim. Deplasmanda 10-15 sayı farkla kazandılar tabii finale çıkarlar. Zalgris de o ligde şampiyon olur

Geri
Üst Alt