BBL Play Off Final 3.Maç | Galatasaray LH 73-64 FB Ülker | M.S | 8 Haziran

Mactaydim superdi. Sunu soleyeyim arroyo buyuk tasakli oyuncu ve marko pasa adam muthis savunmada cok kritik hareketler yapti ergec in sonlarda batirmasina ragmen cenk maci getirdi.

[attachment=10710:ImageUploadedByTapatalk1402257565.291613.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1402257565.291613.webp
    ImageUploadedByTapatalk1402257565.291613.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 113
ok.gif
YUCi77 - 08.06.2014 20:43

bos.gif

adamların üçlükten başka marifeti yok biz ise takım gibi oynayamıyoruz herkes dağınık. On sayı gerideyiz işimiz zor.

bunun gibi ezbere yorum fazla. bizden daha iyi orta sahadan bile 3 lügü olan herifler bize bunu söylüyor. rezil bu herifler. geçen maçi nasil aldilar biliyoruz. bizim yabancilar biraz saglam olsa it 3 lüye ragmen maç 2-1 bizim lehimizeydi.

23 te 10 faul atişmizi görmüşmü bu denyo acaba

Ataman iki maçtır iyi hazırlamış takımı, oyunun temposu sürekli elimizdeydi. Yalnız ufak detaylar var; mesela maçın başında Zoric P'r, Bjelica ve Melih'ten bir 20-25 sayı yedik. Mola dönüşlerine önce alan, sonra zone, üstüne 5 kısaya çözüm üretemedik. Orada da Obradovic'in coaching farkı ortaya çıktı.

Takımın bu saatten sonra oynayacağı bundan fazlası olmaz, yani bugün Cenk'in yaptığı gibi ekstra oyuncu bulmak lazım.

önce arroyo devreye girsin.

Ender çok çabuk geçiliyor Melih'e bu sıkıntı yaratıyor. Onu mümkünse Sinan savunsun. Bjelica'nın iki üçlüğüne yapacak bir şey yoktu.Molalar çok sıkıntı oluyor. Her mola sonrası seri buluyorlar.

Bonsu'nun hareketlenmesi çok iyi oldu. Domine etmesi lazım pota altını.

Carlos iyi oynamıyor mu?

Büyük baskı var üstünde Obra her şeyi onun üstüne kurmuş.

ben onu hiç böyle berbat görmemiştim. sorumlulugu bile zor aliyor. arroyo öyle hemen sinen biride degildir. şaşiyorum. faulü göstersin bence. 1-2 noluor diye itiraz etsin. yüzünde o istegi göremiyorum. ya da bana öle geliyor.

ben onu hiç böyle berbat görmemiştim. sorumlulugu bile zor aliyor. arroyo öyle hemen sinen biride degildir. şaşiyorum. faulü göstersin bence. 1-2 noluor diye itiraz etsin. yüzünde o istegi göremiyorum. ya da bana öle geliyor.

Bilmiyorum belki kişisel bir durumu da olabilir ama ben üstündeki savunma nedeniyle böyle olduğunu düşünüyorum. Diğerleri biraz oyuna girse bence o da rahatlayacak.

hocam haklısın da fenere koymanın zevki de bir başka be :D ama bunların bu seviyeye çıkmasının tek nedeni ülker o konuda hemfikiriz

medyada zaten maalesef sadece Fenebahçe ismi kullanılıyor..Emek hırsızları Trabzon'un şampiyonluğu ile beraber Ülker'in şampiyonluklarını ve ismini de çaldılar....Yok olsalar sporda adalet sağlanır...Ülker'den dolayı bunlarla bütçe namına boy ölçüşemeyiz biz o yüzden devamlılık konusunda bizden daha şanslılar...

ADALET İÇİN FENER'İ YAK

Bu daha uygun ;)

Zorlu maçın ardından basın toplantsına katılan Ergin Ataman şampiyon biz olacağız dedi.Ergin Ataman " Öncelikle şunu söylemeliyim ki bir kez daha Fenerbahçe Ülker'den daha iyi takım olduğumuzu gösterdik. Şartlar normal olsaydı, ikinci maçın son üç dakikası normal oyun kuralları gereğince yönetilseydi seride 2-1 geride olan takımın koçu olarak değil, 2-1 önde olan takımın koçu olarak konuşuyor olurdum. Olsun biz seriyi 2-2 yapıp şampiyon olacağız. Doğru şeyleri yapan, hücumda topu paylaştık. Nemanja Bjelica'nın beş numara olduğu beş dışarda olan oyuncuyla geri geldiler. Alışık olmadığımız bir oyundu. Ancak onun da çözümünü ürettik. Carlos 4 sayı üretse de diğer oyuncularımızdan çok katkı aldık. Ender ve Cenk önemli işler yaptı. Pops enerji kattı. Takım olduğumuzu gösterdik. Daha iyi takımız, daha iyi mücadele ettik. Seyirci müthiş destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Son sözüm de aramızda bulunan saha komiserine. Kendisi ilk maçında komiseriydi. Fenerbahçe Ülker'in ilk kazandığı maçta fazla konuşmadık. Farklı mağlup olmuştuk. Ancak maçın başında başlayan hakaret maç boyunca devam etti. Tansiyon artmasın diye bir şey demedik. Fakat gördük ki ne bir uyarı oldu, ne de başka bir şey. İkinci maçta bu hakaretler başlar başlamaz sağ olsun Kadir Özçelik gerekli anonsu yaptı. Neyin ne olduğunu herkes biliyor. İnsanlar benim doping yapmadığımı biliyor. Bakıyorum bugün bir çakmak geldi diye anons yapılıyor. Yaptığı anons doğru ama aynı saygıyı Ülker Sports Arena'da ben de bekliyorum" dedi.

biz istesek galatasaray liv hospital, galatasaray odeobank.. ne istesek oluruz.. onlar sıkıysa fenerbahçeden ülkeri çıkarsınlar maçaları yetiyorsa...

şu takımda hairston yerine jamont gordon olsaydı % 100 4-1 biterdi bu seri ama şansızlık işte

biz istesek galatasaray liv hospital, galatasaray odeobank.. ne istesek oluruz.. onlar sıkıysa fenerbahçeden ülkeri çıkarsınlar maçaları yetiyorsa...

Ülker sponsordan öte birşey onlar için, can damarı....Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti yok basketbolda....Galatasaray-Ülker/Efes/Bjk var.....Fenerbahçe ancak isim sponsoru,başka birşey değil. Ha bir de canavar,holigan bir seyirci topluluğu var...

Bize TT Arena'yı beleşe getirdiğimizi söyleyenler, Ülker Arena'nın ne olduğunu bilmiyorlar sanırım ya da biliyorlar ama işlerine gelmiyor ;)

Geri
Üst Alt