BBL Play Off Final 3.Maç | Galatasaray LH 73-64 FB Ülker | M.S | 8 Haziran

Koç umut verdi ama parkede o olmayacak, bakalım.

Seri 3-0 olsa bile geri çevirecek mental güce ve silahlara sahibiz. Maçın da favorisiyiz koyup geçeceğiz olurda hakemler engeller ve koyamazsak hala söylecek sözümüz var serinin devamı için.

Katılmıyorum çünkü skor opsiyonunda sadece Arroyo ve Marko ile oynayan bir takımın skor opsiyonunda sınırlı olduğu aşikardır.

Bugün öyle bir rencide etmeliyiz ki , 2. maçta hakem sayesinde kazandıklarını onlar da kabul etmeli. Sonra 2-2 ve seri tekrar başlar

Guvenimiz taam! Eze eze getirelim seriyi esitlige

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twitter da şu şikecilere saldırın tt listesine bakın

Sent from my iPhone using Tapatalk

bugun 1 tane bile kötü yorum yapan BİZDEN DEĞİLDİR . TAM DESTEK . İSTANBULDA OLAN KARDEŞLERİM ABİLERİM YIKIYORUZ O STADI DAR EDİYORUZ FENERE . Ne yapıp edip yıkıyoruz ! ÖLÜMÜNE DESTEK . ERGİN HOCAYA HAİRSTONA ERCEGE BİLE . BU maç kötü yorum yok bu maç sinerji var bu maç KONSANTRASYON VAR !

Katılmıyorum çünkü skor opsiyonunda sadece Arroyo ve Marko ile oynayan bir takımın skor opsiyonunda sınırlı olduğu aşikardır.

Basket topunu yeni aldın eline sanırım. Macvan gibi bir adamı kontenjan yüzünden oynatamıyoruz artı Domercant. Skor opsiyonumuz fazlasıyla var bugün göreceksiniz euroleagde her maç farklı skorer çıkarmış bir takımız. Bonsu ve Furkan 10'lu sayılarda katkı verecektir içerideki maçlarda Erceg rahat şut atacaktır.

tumblr_mohcwzAzuF1rkfs41o1_500.jpg

İÇİM RAHAT ETMİYOR ŞEREFSİZİM ETMİYOR

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ioSpeCJ7j9U[/media]

her sutumuz gırsın attıgımızı sokalım bal bı kerede bızım yanımızda olsun...

Basket topunu yeni aldın eline sanırım. Macvan gibi bir adamı kontenjan yüzünden oynatamıyoruz artı Domercant. Skor opsiyonumuz fazlasıyla var bugün göreceksiniz euroleagde her maç farklı skorer çıkarmış bir takımız. Bonsu ve Furkan 10'lu sayılarda katkı verecektir içerideki maçlarda Erceg rahat şut atacaktır.

Erceg'e güvenip bakkala gitmem ben.Domercant'ın 2 sezonda 20 sayıyı geçtiği maç 5'i geçmez hadi 10 olsun.Furkan skor opsiyonu olamaz hiç bir zaman Arroyo-Marko dışında saf skor alacağımız 3. bir isim yok maçta Macvan oynamıyor sanırım.Oynamayan adamı skor opsiyonu olarak değerlendiremezsin zaten açıkcası Arroyo-Marko belki Ender bizim opsiyonumuz olacak.

Bugün maça gidecek tüm renkdaşlarımdan ricam aptal aptal marş söylemeyin. O sahayı o şerefsizlere dar edin. Elleri titremeden top bile süremesinler.

Emir her hakeme itiraza gittiğinde gittiğine pişman edin. O adama 2 maçta dünyanın nefretini biriktirdim.

Geri
Üst Alt