BBL Play Off Final 3.Maç | Galatasaray LH 73-64 FB Ülker | M.S | 8 Haziran

Arroyo 4 sayı, bu sayı artmalıydı.

seyirciyi begenmedım

melihi bir ara lebron james sandim. faul atişimiz 16 da 7 3 lügimüz berbat genede öndeyiz. bonsu lütfen oynamasin. herif bitmiş ölmüş helvasi yenmiş gibi duruyor sahada. arroyo hiç bişey yapmiyyor. sorumlulugu almiyyor bile. bu heriflerde hiç bişey yok

Furkan-Ersin bu Bonsu'dan kötüyse bende hicbirsey bilmiyorum. Adamin basket atacak gücü kuvveti yok.. Ergin hoca degistirmiyor bile..

Marko sifir, Arroyo da berbat bugün. Yerden yere vurulan, yemedigi küfür kalmayan Erceg ve Ender ikilisi olmasa FB ilk yaridan koparmisti maci.

hücumda daha etkili olmak zorundayız

o 3lükler elbet girmeye başlayacak

pota altını da kullanabilmek şart

seyirci desteğini de arkamıza aldığımızda adamlar fena bocalıyor

1-2 aleyhup 1-2 3lük coşturur bizi

bonsu sağlam olsa o fenerin pota altını bitirirdi

Cenk'e pozisyon yaratmak lazım, biz topu eline veriyoruz hadi pas at.

Furkan sonradan giremez diye bir şey mi var ? maç başı ve ikinci yarı başında başlıyo ama çıkınca bi daha girmiyo

Bonsu smaç kaçırıyor. Ardından iki faul kaçırıyor...Çok kötüyüz bugün. Zaten maçı verirsek herşey biter.

Marko paşa 2. yarı 3lüklere başlar

furkan pota altından sokar

arroyo asistleriyle devreye girer

destek 3lükler ve sayılarla işi bitiririz

ama onlarda emir ve bogdanoviçe dikkat

zoriç 4ledi oğuzun üzerine oynarsak iyi olur

Bu macı vermeyiz.Ne yapar ne eder kazanır takım.Arroyo,Marco ve Sinan biraz ritm arttırısa mac bizim.

bune salak yarısmadır la

Kazanırsak onların faul problemi sayesinde kazanırız. Böyle bir maçta Arroyo'nun (1 basket 2 serbest atış=4) Ender'den ve Melih malından daha az sayı atması skandaldır !!!

Kazanırsak onların faul problemi sayesinde kazanırız. Böyle bir maçta Arroyo'nun (1 basket 2 serbest atış=4) Ender'den ve Melih malından daha az sayı atması skandaldır !!!

faul sokamıyoruz ki

ben o faullerden hiç umutlu değilim

ama adamları eksiltirsek o zaman başka

oğuzun üzerine oynamak lazım

tüm devreyi tek pivotla oynamak zorundalar

bu maçta anladım ki seneye en azından erkek basketbol yabancı transferi epey hareketli gececek sanırım.sadece marko kalsın gerisi hepsi gitsin.(arroyo iyi ama onunda yaş olayı var)

zoricin onlarin sahada yaptigi çengele faul verenler bizim sahada hep hücum faul verdiler. ilginç degilmi.

Geri
Üst Alt