BBL Play Off Final 4.Maç | Galatasaray LH 88-82 FB Ülker | MS | 10 Haziran

BprwYyTCYAAw1ZG.jpg

2 sene önceki seride yine 2-0 olduktan sonra 2-1'e getirmiş ama içerdeki 2. maçı kaybedip 3-1'e razı olmuş ve 4-2 kaybetmiştik ama o günküne kıyasla daha güçlü bir Galatasaray daha zayıf bir fb ve Ergin Ataman faktörü var. Maçtan ve şampiyonluktan umutluyum. Bu maçı yüzde 80 ihtimalle kazanırız ama son derece dikkatli olmak lazım. Çünkü bu tarz 2-0 olan serilerde önde olan takım 4. maçı daha çok ister ve asıl konsantrasyonu ona verir. Yani daha agresif bir fb bekliyorum. Seri 2-0'a geldiği için her maçı sırat köprüsünde oynuyoruz. İlk köprüyü geçtik, ikincisini de geçmek şart..

Miami 50 sayı fark atıp güle oynaya çıkar.

Yalnız tribünde diifens diifens diye çığlık atan labutlar olmayacak haberin olsun

en az 10 sayı ve üzeri fark bekliyorum ergin ataman hcaya güveni sonsuz ateaşehirdede 1 galibiyet alıp bu sene şampiyon oluruz.

Müthis savasan,arzulayan,terinin son damlasına kadar savasacak bir Galatasaray istiyorum.Arroyo'da artık agırlıgını koymalı.İyi savunuyorlar gerci Arroyo'yu.Marko'ya da güvenim tam.Bir de önceki maca oranlar daha yüzdeli faul atısı kullanmalı takım.

ilk maçta takımı beğenmedim, çok kırılganız.arroyo ya özel baskı uyguluyorlar, muhakkak marko nun yanında geçen maçki erceg gibi bir skorer daha lazım.

MİAMİ ÇIKAMAZ MIAMI. 4,5 handiden 600 lira basıcam Cimbom'a hadi aslanlar

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

Erceg iyi oynarsa 2-2 yoksa 1-3

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt