BBL Play Off Final 4.Maç | Galatasaray LH 88-82 FB Ülker | MS | 10 Haziran

Şu tipini sevdiğime bak hele uzun zamandır bunun kadar çirkefini görmemiştim hakemleri bir dövmediği kalıyor soysuzun ülker arenada biraz cesur hakem olsa atılır yine oyundan sevimsiz

Bpyjwa1IYAAsxbD.jpg

Yasin yildirim mi ne vardi yok mu ortalikda. Yenildigmiz her mac gelip Ataman la dalga geciyodu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ulan totem yapacağım diye forumda maç boyunca konuya bile girmiyorum. Tekrarı GSTV'de başlarsa haber edin :asd:

Oley beyler şampiyonuz :D seri ipekçide bitiyor :D adamlar sahayı başımıza yıkacakmış kendi sahalarını yakıp yıkmada prolar zaten. hangi hakem gelirse gelsin hükmen verir bize mecburen :D

obruku şu kafası sallanan oyuncak köpeklere benzetiyorum.:p

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-S0VdZPe4rY[/media]

obrovski 5. maçta yokmuş. çok iyi oldu bu.

Oley beyler şampiyonuz :D seri ipekçide bitiyor :D adamlar sahayı başımıza yıkacakmış kendi sahalarını yakıp yıkmada prolar zaten. hangi hakem gelirse gelsin hükmen verir bize mecburen :D

tribünlere olabildiğince oynayıp

salona madde yağdırtmamız lazım

bonsu ve cenk yapar o işleri :D

Obradoviçi basketboldan men etmek gerek bu kadar kariyerli koç olmuş adam olamamış insanda biraz ağırlık olur centilmenlik olur seviyesiz her pozisyondan sonra hakemin üzerine yürüyor

Helal olsun Aslanlar

Tebrikler Yenilmez Armada

Şampiyonluk gelecek inşallahh

Sinan'a da helal olsun:):)

[attachment=10777:B_e1d549c267c02bb806844bb15bd154fe.jpg]

Ekli dosyalar

• B_e1d549c267c02bb806844bb15bd154fe.webp
    B_e1d549c267c02bb806844bb15bd154fe.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 265
Zaaaa.

[attachment=10778:12.png]

Ekli dosyalar

• 12.webp
    12.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 224
Çok zevkli geçeceği belliydi final serisinin. Keyfini çıkarıyorum...Cuma maçı almalıyız. Dangalaklar yenilgiye alıştı.

PAVALI KÖPEKLEV Tiyatro izletir 5.maç :D sözüm ya taraftara ya hakeme belki ikiside yapar

Geri
Üst Alt