BBL Play Off Final 4.Maç | Galatasaray LH 88-82 FB Ülker | MS | 10 Haziran

ordaki maçta hakemler de dahil her türlü pisliği yapacakardır.serinin en zor maçı olacak alırsak şampiyon oluruz..

kOÇ neden yok ki ya sonraki maçta çok sevimli adam maşallah patlıcan gibi : )))

Çoğu otorite obrayı avrupanın en iyi koçu olarak gösterir onu da ağlatmadan göndermedik çok şükür.:asd:

Orada kazanalım da evimiz de şamp maçına çıkalım

Tapatalk

ilk önce aslanlarımızı tebrik ederim. çok fazla basket ile ilgilenmesem de açıkçası ben şampiyonluğa oynayan 2 takımı da beğenmedim.

basketbol kalitesi düşük geldi bana özellikle pota altı oyunumuz yok gibi. biraz o bölgede iyi olsak maçlar çok rahat geçecek gibi.

doğrumu düşünüyorum kısıtlı basketbol bilgimle.

ObradoviÇ: "Maçtan hemen sonra da, genel menajerime bir sonraki maçta cezalı olacağımı gösteren evrak geliyorsa her şey planlı demektir."

:D :D :D Çakma aziz seni..

ilk önce aslanlarımızı tebrik ederim. çok fazla basket ile ilgilenmesem de açıkçası ben şampiyonluğa oynayan 2 takımı da beğenmedim.

basketbol kalitesi düşük geldi bana özellikle pota altı oyunumuz yok gibi. biraz o bölgede iyi olsak maçlar çok rahat geçecek gibi.

doğrumu düşünüyorum kısıtlı basketbol bilgimle.

İyi bir uzun ve şkorer bir guard/forvete ihtiyacımız var zaten. Jawai sakatlanmasaydı sene başında pota altında çok daha etkili olacaktık.

Bu arada öbür maç her türlü pislik yapılacak. Mirsad'ından Ömer'ine Obra'sına ağlamaya başladılar televizyonda. Zor geçecek o maç. Cidden senenin en iyi maçını oynamamız gerek.

BpyuKMfCYAAj0IM.jpg

hahahah güldüm.

Seri 3-2 olsun öne geçsinler 3-3 yapalım sonra sahalarında yine kupa kaldıralım eziklerin daha zevkli olur

fb çok hırs yapacak eğer pısarsak 30-40 sayı fark yeriz dişe diş göze göz oynarsak maçı alırız

Geri
Üst Alt