BBL Play Off Final 4.Maç | Galatasaray LH 88-82 FB Ülker | MS | 10 Haziran

Arroyo'dan geliyor;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SYH9LzAzR3E[/media]

SICAK HABER: Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Genel Sekreter Mahmut Uslu, 12 Haziran perşembe günü saat 14.00'te Beko Basketbol final serisinde yaşananlarla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek.

Yok artık kardeşim ya biri öldürsün şunları.

SICAK HABER: Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Genel Sekreter Mahmut Uslu, 12 Haziran perşembe günü saat 14.00'te Beko Basketbol final serisinde yaşananlarla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek.

Yarın değil bir de maçtan 1 gün önce hakemleri herkese etki altına almak için. Futbolda aynı haltı yediklerinde haftalarca Fener'e nasıl puanlar hediye edildiğini gördük.

Yarın oturup karar verirler, Perşembe günü akıtırlar zehirlerini.

hakemleri etkileme çabalar..alayı şerefsiz bunların :mad-49:

Ne korkak, ne kansız camia bunlar. Hep pislikle, masabaşı ile maç kazanmaya fixlemişler kendilerini. İşler sarpa sardı tabi diğer maçı garantiye almak istiyorlar baskı ile.

Yok artık abi ya vallahi yok artık. Yıldım vallahi yeter!..

Bu kadar şerefsizini de görmedim yahu...

eve yeni geldim beyler mac nasıldı ne oldu

ne pislik adamlar ya. bir kere de şu olayı masabaşına taşıyıp ülkenin en önemli konusu muamelesi yapmayın.

2. maçı hakemler vermedi sanki size

Maçı izleyemedim, daha yeni eve girebildim maçın tekrarı düşünce linki mention atarak paylaşırsa çok sevinirim.(Yasak değilse tabi...)

Gstv de tekrari olmali simdi. Bizimkiler de misilleme yapsin.

Tapatalk

Su Obradovic mi neyse, adamin Emre Belezoglu'dan farki yok be. O hareketler neydi oyle? Zaten cok cok cok gec bile kaldi hakemler bunu yollamayla. Adam hakemi dovecekti nerdeysi bir pozisyonda. Uyari bile almadi orda. Rezillik.

bu haysiyetsiz şikeci itler basın toplantısı yaparsa kulüp zehir zemberek açıklamalarla bu mallara sağlam bi giydirmeli. yeter lan zeytin yağı gibi herşeyde üste çıkıyorlar hem suçlular hem güçlü. serinin 2. maçını hakem skandalıyla kazanan yine bu itler.

Şerefsiz şikeciler!

Uslu: "Demirel G.Saraylılığı'nı hatırladı"

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Aziz Yıldırım ile Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Beko Basketbol Ligi Final Serisi'nde yaşananlar ve Türkiye Basketbol Federasyonu ile ilgili geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu önemli basın toplantısı 12 Haziran Perşembe günü saat 14.00'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilecek."

Geri
Üst Alt