- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
[media]https://www.youtube.com/watch?v=YUXq3NqTPFw[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nisan ayı başında (2 kupa kazanılmadan önce) teklifi almış yöneticiler ile görüşmüş aldığı cevap: ''Sezon bitmeden kimseyle görüşmüyoruz.'' Yabancılar bastırmış+menajeride bastırmış Işıl'da imzayı atmış. 2 kupayı kazanınca yönetim tutuştu, takımda kalacak yüksek ihtimal.
adamın elinden her iş geliyor, şarkı da fena değil hani![]()
Arroyo 20 sayı üstü atar.Bizde 10 sayı farka alırız.85-75 gibi.
Obradovic'in diger macta ceza alma durumumu var eger boyle bir durum varsa bizim icin avantaj olur
Ölmeden önce yapılması gereken şeyler var ya biri İpekçi'de maç izlemek olmalı. Taraftar biraz aşırıya kaçtı ama dışarıdan eleştirmek haksızlık oluyor. O ortamda millet kaybediyor kendini, salonda ne tipler var yani yapmaz dediğin adam yapıyor.
Obradovic'in yaptıkları normal aslında birçok maçta da görüyoruz, yalnız o gördüğümüz maçlarda hakemler bu kadar tahammül etmiyor.
Ergin Atamanın kaderi Arroyonun oyununa bağlı . Arroyo ilk iki maçta berbat oynadı takım da berbat oynadı . 3. maç düzeldi gibi oldu kazandık . 4. maç coştu daha rahat kazandık . Seneye Arroyo da yok Ergin Atamanın işi zor . Seneye mutlaka PG'ye Jeremy Pargo , Bobby Brown ikilisinden biri gelmesi lazım .
ben sakalli yünani istiyorum. adam tek basina takim![]()
Bence PG bölgesine siyahi bir oyuncu gelmeli . Kabasakalı bende isterim ama 2 sene daha sözleşmesi var . Takımında çok mutlu . Transfer etmeye çalışsak da buy-out parasını ödeyemeyiz . En iyisi Pargo veya Bobby Brown . Bu iki oyuncu da Bo mccalebe bin basar .