BBL Play Off Final 4.Maç | Galatasaray LH 88-82 FB Ülker | MS | 10 Haziran

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YUXq3NqTPFw[/media]

Ölmeden önce yapılması gereken şeyler var ya biri İpekçi'de maç izlemek olmalı. Taraftar biraz aşırıya kaçtı ama dışarıdan eleştirmek haksızlık oluyor. O ortamda millet kaybediyor kendini, salonda ne tipler var yani yapmaz dediğin adam yapıyor.

Obradovic'in yaptıkları normal aslında birçok maçta da görüyoruz, yalnız o gördüğümüz maçlarda hakemler bu kadar tahammül etmiyor.

Nisan ayı başında (2 kupa kazanılmadan önce) teklifi almış yöneticiler ile görüşmüş aldığı cevap: ''Sezon bitmeden kimseyle görüşmüyoruz.'' Yabancılar bastırmış+menajeride bastırmış Işıl'da imzayı atmış. 2 kupayı kazanınca yönetim tutuştu, takımda kalacak yüksek ihtimal.

Tabi bonservisini cebinden öderse kalabilir

Normalde kaybetseydik daha fazla sinirlenmem lazım lakin kazandıkça çok daha fazlaca delleniyorum. Ulan şu an 3-1 öndeydik adi hakemler :ka10:

Obradovic'in diger macta ceza alma durumumu var eger boyle bir durum varsa bizim icin avantaj olur

Ulan İpekci'de bi mac izleyelim dedik bu seferde seyircisiz olacak diyorlar.

Ölmeden önce yapılması gereken şeyler var ya biri İpekçi'de maç izlemek olmalı. Taraftar biraz aşırıya kaçtı ama dışarıdan eleştirmek haksızlık oluyor. O ortamda millet kaybediyor kendini, salonda ne tipler var yani yapmaz dediğin adam yapıyor.

Obradovic'in yaptıkları normal aslında birçok maçta da görüyoruz, yalnız o gördüğümüz maçlarda hakemler bu kadar tahammül etmiyor.

Cidden haksızlık oluyor. :)

Ben futbol maçlarını genelde Alman teknik adam kıvamında hareketsiz elim çenemde izlerim.

Fakat bu Abdi İpekçi'nin içine girince çıldırıyorum arkadaş o atmosferde. Az önce geldim eve çorapları çıkarttım sağ ayağım morarmış. O kadar çok tekme atmışım ki öndeki koltuğa :D O son periyodu, olayları falan o haykırışlarımı hatırlıyorum yavaş yavaş cidden benlikten çıkıyorum Abdi İpekçi'de. :D

Ah ah azizin dilinden anlayacak bir yönetici bile yok bizde tasmalı usluyla beraber salyalarını akıta akıta havlayacaklar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ergin Atamanın kaderi Arroyonun oyununa bağlı . Arroyo ilk iki maçta berbat oynadı takım da berbat oynadı . 3. maç düzeldi gibi oldu kazandık . 4. maç coştu daha rahat kazandık . Seneye Arroyo da yok Ergin Atamanın işi zor . Seneye mutlaka PG'ye Jeremy Pargo , Bobby Brown ikilisinden biri gelmesi lazım .

Şikeciler baskı yapıp seyircisiz oynattırmak isteyecektir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ergin Atamanın kaderi Arroyonun oyununa bağlı . Arroyo ilk iki maçta berbat oynadı takım da berbat oynadı . 3. maç düzeldi gibi oldu kazandık . 4. maç coştu daha rahat kazandık . Seneye Arroyo da yok Ergin Atamanın işi zor . Seneye mutlaka PG'ye Jeremy Pargo , Bobby Brown ikilisinden biri gelmesi lazım .

ben sakalli yünani istiyorum. adam tek basina takim :)

ben sakalli yünani istiyorum. adam tek basina takim :)

Bence PG bölgesine siyahi bir oyuncu gelmeli . Kabasakalı bende isterim ama 2 sene daha sözleşmesi var . Takımında çok mutlu . Transfer etmeye çalışsak da buy-out parasını ödeyemeyiz . En iyisi Pargo veya Bobby Brown . Bu iki oyuncu da Bo mccalebe bin basar .

Gecen yaz pintilik etmeyipte Spanoulis'i alsak, simdiye Şampiyonduk.

Bence 1 tane süper star oyuncuya yıllık 3 m euroya kadar ücret verilebilir. Hamit bile alıyor bu parayı yahu,

Gercek olan birsey varki, Türkiye'de basket çok büyük ilgi görmeye basladı ve zamanla futbol kadar popüler olacaktır.

Bence PG bölgesine siyahi bir oyuncu gelmeli . Kabasakalı bende isterim ama 2 sene daha sözleşmesi var . Takımında çok mutlu . Transfer etmeye çalışsak da buy-out parasını ödeyemeyiz . En iyisi Pargo veya Bobby Brown . Bu iki oyuncu da Bo mccalebe bin basar .

Spa takımında artık hiç mutlu değilmiş. Final serisinden sonra taraftar adamın evini basmış. Buyout ödeyebilsek gelebilir bize. Geçen yılda kendisiyle temasımız olmuştu. O olmazsa Bobby Brown'u isterim bende.

Geri
Üst Alt