Osman Korkmaz
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.744
- 258
- 1.548
Skorboarda dikkat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spa takımında artık hiç mutlu değilmiş. Final serisinden sonra taraftar adamın evini basmış. Buyout ödeyebilsek gelebilir bize. Geçen yılda kendisiyle temasımız olmuştu. O olmazsa Bobby Brown'u isterim bende.
Gecen yaz pintilik etmeyipte Spanoulis'i alsak, simdiye Şampiyonduk.
Bence 1 tane süper star oyuncuya yıllık 3 m euroya kadar ücret verilebilir. Hamit bile alıyor bu parayı yahu,
Gercek olan birsey varki, Türkiye'de basket çok büyük ilgi görmeye basladı ve zamanla futbol kadar popüler olacaktır.
şunu fenerbahçenin salonunda bize yapsalar etmediğimiz laf kalmaz.Skorboarda dikkat
![]()
bu yunanlılar harbi manyak . adam sizi tüm sezon boyunca taşısın 1 maç yenildiniz diye evini bas öyle şey mi olur
Seneye eğer hedefimiz büyükse kadroda 5 yabancı değil de 6-7 yabancı olsun . pg'ye iki yabancı , sg'ye bir devşirme(lanford) bir de yabancı , sf'ye marko kalsın , pf ve c'ye de 1 yabancı olsa iyi olur . ama erceg maalesef takımda kalacak . gerekirse kalan 2 oyuncuyu da sadece avrupa maçlarında oynatırız . Hatta Kerem Gönlüm gelirse Erceg de gidebilir .
Yani yabancılar ;
PG : Bobby Brown - Kabasakal
SG : Lanford(Devşirme) - Jamont Gordon
SF : Marko Paşa
PF : Nocioni
C : Sofo ve şutu olan Avrupalı bir uzun .
Lig maçlarında Sofo ve jamont kenara gelir . Ergin Ataman , ersin dağlıyı bir kıyak yapıp mt'ye alırsa yerli oynatma şansımız da olur . Gayet iyi bir kadro . Bence bu kadroyla F4 bile gelebilir . Çok zor değil aslında bu kadroyu yapmak .
şunu fenerbahçenin salonunda bize yapsalar etmediğimiz laf kalmaz.
bunu yapan sorumlu kişini kulüpteki görevine derhal son verilmesi gerekiyor.
Skorboarda dikkat
![]()
kuşmusun ? maç sonu koyduk mu da demeyelim o zaman ? ayrıca fbliler bizim yaptığımızın 10 katını falan yapıyorlar . her maç haklı haksız bütün pozisyonlarda çirkeflik yapıyorlar . kazanınca çalgıcı karısı falan diyorlar biz koyduk mu demişiz çok mu ?
Yoksa Koymadık mı ?![]()
seninde onlar kadar beynin var işte =)kuşmusun ? maç sonu koyduk mu da demeyelim o zaman ? ayrıca fbliler bizim yaptığımızın 10 katını falan yapıyorlar . her maç haklı haksız bütün pozisyonlarda çirkeflik yapıyorlar . kazanınca çalgıcı karısı falan diyorlar biz koyduk mu demişiz çok mu ?
Yoksa Koymadık mı ?![]()
PG'ye 2 yabancı bizi zorlar bence. Hem de Spa ve Bobby Brown. Keşke olsa ama ikisi birden çok zor. Langford Türk olacaksa kesinlikle ilk alınması gerekecek kişi. Kerem Gönlüm de gelecek bence. Bence iyi de olur en azından sertlik katar. Arroyo bırakıyor mu? Kalırsa Spa ve ikisi müthiş olurlardı aslında.
PF olarak Printezis de çok iyi olur bence. Sofo'nun yanına mutlaka savunması iyi biri gerek. Yoksa çok sayı yeriz.
Bütçemiz tam ne kadar bilmiyorum ama bu sene sakatlanan oyuncuların yerine alınan oyuncularla birlikte çok da az olmadığını biliyoruz. İyi bir sponsorla birlikte alınacak kaliteli 6 yabancı bizi F4'e taşır.
Ergin Atamanın kaderi Arroyonun oyununa bağlı . Arroyo ilk iki maçta berbat oynadı takım
Ergin Atamanın kaderi Arroyonun oyununa bağlı . Arroyo ilk iki maçta berbat oynadı takım da berbat oynadı . 3. maç düzeldi gibi oldu kazandık . 4. maç coştu daha rahat kazandık . Seneye Arroyo da yok Ergin Atamanın işi zor . Seneye mutlaka PG'ye Jeremy Pargo , Bobby Brown ikilisinden biri gelmesi lazım .
Bence PG bölgesine siyahi bir oyuncu gelmeli . Kabasakalı bende isterim ama 2 sene daha sözleşmesi var . Takımında çok mutlu . Transfer etmeye çalışsak da buy-out parasını ödeyemeyiz . En iyisi Pargo veya Bobby Brown . Bu iki oyuncu da Bo mccalebe bin basar .
Ergin Ataman kadar kafana taş düşsün.Rica ediyorum eğer ki şampiyon olursak sen sevinme.Çünkü bu forumda bu şampiyonluğa sevinmeyi hakeden en son kişi sensin.
Zorla kendini rezil ettiriyorsun.
Hadi ilk maçı anladım da 2.maçta nasıl kötü oynadık?
Farklı maçı mı izliyoruz?Onu geçtim Arroyo ilk 2 maçta kötü demiş bu arkadaş 3.maçta iyi demiş istatistiklere bakıyorsun Arroyo 1.maçta 7 sayı ,2.maçta 12 sayı,3.maçta 5 sayı atmış.Artık bu nam-ı Yasin olan üyenin mesajlarında art niyet arıyorum ayıptır be.Çatlasan da patlasan da bu takımın koçu ERGİN ATAMAN'DIR ve son derece başarılıdır.3 sene önce hayalini kuramadığımız başarıları son 2 sezonda bize yaşatmıştır.Rakiplerin kat kat fazla bütçeyle alamadığı başarıları mütevazı bütçeyle almıştır.Bu başarılar seni rahatsız ettiği kadar kuşları bile etmiyor.
PG'ye iki yabancı zorlamaz bence aksine rahatlatır . Ender kazmasını bu gözler 1 sene daha izlememeliKabasakal ve Bobby Brown'un stilleri çok farklı . Ben kabasakalın stilini Arroyo'ya , Bobby Brown'un stilini de Bo Mccaleb'e benzetiyorum . Kabasakal sorumluluk ve insiyatif alan birisi , daha iyi bir organizatör . Ama Bobby Brown öyle değil . Mesela Bobby Brown'un da deliciliği çok iyi . Gelir gelir bir bakmışsın potada smaç basıyor öyle bir oyuncu
Arroyo'nun da artık yaşının geldiğini düşünüyorum . Bu sene 3 kulvarda da çok mücadele etti takımın lideriydi ama artık bir yere kadar dedi . Dikkat ettiysen play-off'larda pekte fazla sorumluluk almadı . Final serisinde 3. maçtan beri yeni yeni iyi oynamaya başladı . Bence seneye kalması sağlını da bozabilir . Keşke daha genç gelseydi diyesi geliyor insanın . Çok özleyeceğiz .
PF'ye gelirsek : Printezis bence de çok iyi olur . Stilini ve tipini her zaman Cenk'e benzetmişimdir ama çok daha iyi bir oyuncu .
Twitter'da bir kaç yerde Erceg'in gideceği konuşuluyordu umarım gider . 20 sayı atsa 40 sayı yedirir öyle bir oyuncu . Umarım Nocioni veya Printezis gelir . Senelerdir doğru dürüst bir PF göremedik . Bu iki oyuncunun da kusuru yok denecek kadar iyiler .
Center'a gelirsek de Sofo'yu isteme sebebim içeriyi çok iyi derecede karartması . İçeride topla buluştuğunda yüksek bir yüzdeyle bitirmesi . Hırslı , savaşçı bir oyuncu olması . Ama bazen erken faul problemine girebiliyor . O yüzden 1. centerimiz olmamalı . Girecekse 2. devre falan girebilir .
Aslında şöyle bir baktığımız zaman çok para değil gibi gözüküyor . Ama detaylara falan bakarsak inanılmaz para . İnşallah adam gibi sponsor buluruz .
@Yasin Yıldırım
Dorsey' ne dersin 5 numara için.Almaya çalışsak gelir mi, kontratı filan nasıl, fikrin nedir?
Bence almaya çalışsak gelir de Barcelona bırakmaz diye düşünüyorum . 1+1 yıllık sözleşmesi var . Opsiyonu kullanırlarsa 1 sene daha Barçada kalacak . Bana kalırsa çok iyi bir oyuncu . Atletik özellikleri iyi . Biraz serbest atışları kötü onun dışında isterim takıma . Bonsu gibi ama Bonsudan çok daha iyi diyebilirim .