BBL Play Off Final 4.Maç | Galatasaray LH 88-82 FB Ülker | MS | 10 Haziran

Bence almaya çalışsak gelir de Barcelona bırakmaz diye düşünüyorum . 1+1 yıllık sözleşmesi var . Opsiyonu kullanırlarsa 1 sene daha Barçada kalacak . Bana kalırsa çok iyi bir oyuncu . Atletik özellikleri iyi . Biraz serbest atışları kötü onun dışında isterim takıma . Bonsu gibi ama Bonsudan çok daha iyi diyebilirim .

Çoğu kişi beğenir ama ben Dorsey'i beğenmiyorum. O da Bonsu gibi şov peşinde sürekli. 2 smaç vurur taraftarın gazını alır ama çok fazla basit hata yapar. Ayrıca serbest atış atamıyor dediğin gibi. Ben Center bölgesine en çok Tomic'i isterim de almamız imkansız.

İzlediğim barca maçlarında sonradan giriyordu, sanırsam ilk tercih değil o bölgede.Adam iki sene önce antep e geldi keşke o zamanlar alabilseydik.

Aynen ilk tercih değil o bölgede . Orada ilk tercih olarak Ante Tomiç var sonra da Lampe geliyor . Ama Lampe'yi gönderirler büyük ihtimalle . Çok ciddi bir sakatlığı vardı düzeldi mi bilmiyorum ama çok büyük ihtimalle gönderirler .

Çoğu kişi beğenir ama ben Dorsey'i beğenmiyorum. O da Bonsu gibi şov peşinde sürekli. 2 smaç vurur taraftarın gazını alır ama çok fazla basit hata yapar. Ayrıca serbest atış atamıyor dediğin gibi. Ben Center bölgesine en çok Tomic'i isterim de almamız imkansız.

Ben de Mirotiçi isterim ama imkansız :(

Hani 6. maçın biletleri 13:00'de çıkıyordu. Hala daha sonra deneyin diyor..

8nR1Zn.jpg

4 mac sonunda ilk macı saymazsak savunmada geriye iyi kosup, topa iyi baskı yapıp, cember altında iyi yardımlasarak Fenerbahce'nin bütün hücum varyasyonlarını felç ettik. Son 2 macta birebire dayalı hücum ve anlık reaksiyonlar dısında neredeyse hiçbirsey üretemedi karsı taraf. Ayrıca sevindirici olan baska bir noktada kariyeri boyunca savunmaya hic takılmayan Arroyo'nun hiç olmadığı kadar efor göstermesi. Onun gösterdiği efor, ön alanda bizi bayağı bir rahatlattı.

Hücumda cok kötü bir günümüze denk gelmediğimiz sürece ben kolayına mac kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Bu savunmayla rakibi saha dısı yollara sevk ettiğimiz gibi biz de iyice şampiyonluk havasına girdik. Umarım sonuda bizim istediğimiz gibi biter.

Geri
Üst Alt