BBL Play Off Final 5.Maç | FB Ülker 76-63 Galatasaray LH | MS | 13 Haziran

Maca olan inanclari tukenmisse hic olmazsa ceza aldirmaya calissinlar, ne diyelim.

Tapatalk

20 dk 21 sayi buyu basari gercekten bizim mehaladen 5 kisi toplasam rastgelle salasa 20 sayi bulur 20 dk icinde

BqCATNyIEAE0Ry_.jpg

Yabancı transferlerinde çok boş attık maalesef. Şöyle bir maçta katkı veren adam yok.

2. Yari baslarken kudurtacaksin sikecileri alisiklar sahaya dalmaya sonra cekeceksin takimi can guvenligim yok diye sonra seyret şenliği

Eleştirirken şunu da unutmamak gerekiyor yalnız iki takımın kadroları arasında çok büyük fark var. Bizde Bonsu Hairston falan yabancı ve hiç katkı vermiyor. Adamların tüm yabancıları katkı veriyor.

TRT 1'i açın, boşverin şu ruhsuzları.

Hoca hazırlayamamis takımı maca fark aciliyor bi mola al izledi resmen ilk yarı

Tapatalk

geçmiş olsun bu maç dönmez artık, ne savunma yapabildik ne hücum yapabildik.

fb 8 er sayı atsa çeyreklerde rahat rahat kazanır.

Seneye tek beklentim, adam gibi, ne vereceği belli olan yabancıların alınması.Tutarsa transferi görmek istemiyorum artık takımda.Hiç para harcamayalım daha iyi.

Ben onu bunu anlamam 2. maçta ne yapıp edip yenecekti bizimkiler, tamam onlar faulle son topu alıp sayı yaptılar ama o ana kadar bizimkiler nerdeydi,

o kadar farkla öndeyken arroyyo en az 2 hata yapıp topu rakibe verdi, birini vermese maç bizimdi o gün,

şimdi kazanacam diye biyerini yırtsan ne fayda..

Yabancı oyuncular için büyük değişim yapmak şart.

Nerdeyse hiç katkı alamıyoruz.

Sadece Arroyo'nun eline baktıgımız icin ona da büyük baskı olunca hücumda kitlendik hiç birşey yapamadık

Eleştirirken şunu da unutmamak gerekiyor yalnız iki takımın kadroları arasında çok büyük fark var. Bizde Bonsu Hairston falan yabancı ve hiç katkı vermiyor. Adamların tüm yabancıları katkı veriyor.

Bu iki gereksiz yerine pota altında önüne geleni ezen Jawai ve Avrupa nın en komple kısalarından Gordon vardı.Hocaya da çok kızamıyorum o yüzden.Başarılı bile.

şampiyonluk 2.maçta gitti herkes bunun farkındaydı ama kendimize itiraf etmek zordu. o maçı o noktadan zorla fenere veren oyuncuları ve ergin atamanı tebrik etmek lazım. ergin hocaya hiç yakışmadı o maçtaki son 2 dk performansı

GS ın oldugu yerde umutlar bitmez.bu kadar karamsar olmayın.

Geri
Üst Alt