Selim Uygar
Cezalı
- 20 Mart 2012
- 2.305
- 0
- 856
bu maçı Engin ve Cenk'in şovuyla birlikte kanırta kanırta kazanırız at fava bekle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Galatasaray Başkanı ya da yöneticisi olsam bir basın toplantısı düzenlerdim, çok kısa, öyle uzun falan bir toplantı değil. Ve şunları söylerdim;
1- Bu elimde görmüş olduğunuz emzikten 1905 adet sipariş ettik ve hediye paketi ile birlikte Azize'ye yolluyoruz, son günlerde yine çok ağlıyor, arzu ettiği gibi emebilir, yakın bir geçmişte kızı oldu bildiğim kadarıyla, Allah bağışlasın, isterse yeni doğan kızına da emdirebilir.
2- Bu görmüş olduğunuz atlet fanila ve don takımından da yine 1905 adet sipariş ettik ve hediye paketi ile Azize'ye yolluyoruz. Hapiste giyer, giydikçe de bizi hatırlar, ıslak zeminde kayarak kaldırdığımız kupayı hatırlar.
Taraftarlarımızı da 16 Haziran Pazartesi akşamı oynanacak Abdi İpekçi'deki maça bekliyoruz, cezalı Azize nasıl salona giriyorsa, cezalı taraftar da salona buyursun.
Herkese iyi günler.
Çirkeflij yapalım ya hükmen ya normal olarak alırız
tapa
Aynen feneri kendi taktiği ile vuralım![]()