BBL Play Off Final 5.Maç | FB Ülker 76-63 Galatasaray LH | MS | 13 Haziran

bu maçı Engin ve Cenk'in şovuyla birlikte kanırta kanırta kazanırız at fava bekle

Ben Galatasaray Başkanı ya da yöneticisi olsam bir basın toplantısı düzenlerdim, çok kısa, öyle uzun falan bir toplantı değil. Ve şunları söylerdim;

1- Bu elimde görmüş olduğunuz emzikten 1905 adet sipariş ettik ve hediye paketi ile birlikte Azize'ye yolluyoruz, son günlerde yine çok ağlıyor, arzu ettiği gibi emebilir, yakın bir geçmişte kızı oldu bildiğim kadarıyla, Allah bağışlasın, isterse yeni doğan kızına da emdirebilir.

2- Bu görmüş olduğunuz atlet fanila ve don takımından da yine 1905 adet sipariş ettik ve hediye paketi ile Azize'ye yolluyoruz. Hapiste giyer, giydikçe de bizi hatırlar, ıslak zeminde kayarak kaldırdığımız kupayı hatırlar.

Taraftarlarımızı da 16 Haziran Pazartesi akşamı oynanacak Abdi İpekçi'deki maça bekliyoruz, cezalı Azize nasıl salona giriyorsa, cezalı taraftar da salona buyursun.

Herkese iyi günler.

Allah'tan başkan ya da yönetici degilsin

1905*

Azizin konusmalari kendi taraftarlarini da tetiklemistir. Maca cok iyi baslarsak ortalik karisabilir.

Tapatalk

Bencede olaylara gebe bir maç olacak. Ortalık çok karıştı....Maçı alırsak kıyamet kopar.

Yeniliriz, tezgah hazırlanmış.

Bu maç hakemler fln çok kötü doğrayacaklar bizi. Sağlığınızı düşünüyorsanız maçı izlemeyin derim.

macı kazanmak icin her türlü adiliği yapacaklar. en büyük kozumuz kuskusuz ergin hoca, umarım takımı cok iyi motive edecektir. kazanırsak mac sonu cok büyük olaylar bekliyorum, sahaları rahat bi 7-8 mac kapanacaktır.

kazanırsak Şampiyonuz demektir. kazanamıyorsak ta insallah son macta kadın ve cocuklara oynarlar.

10305338_756986224360075_8623870876738530378_n.jpg

Oğuzdan haber var mı? Olmaması avantaj olur.

hücum ribaundu vermeyelim. bu bile yeter yenmemize. aşiri vermeyelim yani. geçen maç 13 defa hücum ribaundu vermişiz. birde mcclebi durdurmamiz lazim. öyle sallana sallana gelip sayi atmasin bu herif. furkanin daha fazla süre almasi lazim.

Geri
Üst Alt