BBL Play Off Final 5.Maç | FB Ülker 76-63 Galatasaray LH | MS | 13 Haziran

hairston böyle berbat bir oyuncu degildi. bizde topu tutmayi bile unuttu herhalde. arroyo bile 4. maç dişinda berbatti.

Erceg kalacak galiba seneye kontratı devam ediyor. Zaten ona bizim verdiğimiz kadar kimsede vermez gibi. Spa dedikoduları çıktı yine bizle ilgili keşke alabilsek.

Yarın yanlarına M.Ağar'ı falan alıp basın toplantısı yapsınlar, Aziz ve tayfası artık iyice zıvanadan çıktı! (Kim koruyorsa artık??? Kimin koruduğunu yazmaya gerek yok sanırım???)

Su takimda Gordon, Jawai gibi isimler olsa cok farkli seyler konusulurdu. En az 2 oyuncumuz cok ekstra isler yapmali ki kupaya uzanabilelim.

Tapatalk

Deplasmanda 2 maci resmen ihanet ederek hediye ettik. 3-3 olsa bile son macta 30 sayi fark yeriz.

Son macin havasi cok farkli olur ama once iceride kazanalim

Tapatalk

hairston böyle berbat bir oyuncu degildi. bizde topu tutmayi bile unuttu herhalde. arroyo bile 4. maç dişinda berbatti.

Arroyo final serisini kötü geçiriyor ama bunun için onu suçlamak ağır olur bence. 35 yaşında bir adam sonuçta. Rakip sürekli temas edip baskı yapınca zaten fizik olacak kuvvetli bir oyuncu olmadığı için etkinliği düşüyor epeyce. Açıkçası çok da normal olmayan bir durum değil. Ama burda eksiklik bizim kadroda. Onun elinden topu alıp biraz rahatlatacak oyuncumuz yok. Aslında Gordon bu iş için bu kadroda ama malesef sakatlığından ötürü hiç kullanamadık onu bu sene. Dengesizlikler yapıyordu ama yokluğunda aratıyor kendisini. Şu seride olsa hem skorerliği, hem savunmasıyla çok iyi katkı verirdi. Ayrıca Arroyo'yu da hücumda bitirici olarak kullanma şansımız olurdu geçen sene bolca yaptığımız gibi.

Deplasmanda 2 maci resmen ihanet ederek hediye ettik. 3-3 olsa bile son macta 30 sayi fark yeriz.

ihanet mi ?

2.maçı hakemlerin verdiğini sorgulamak bile yersiz. şu son maçta hakem kıyımıydı. ayakla çalınan toplar top rakipten çıkmasına rağmen topu onlara veren en ufak şeyde teknik faul veren hakemler. obra 2.maçta hakemin boynuna sarıldı resmen sahanın içine girdi. seyirciyi sahanın içine kadar yerleştiren zihniyet. basın açıklaması yaparak herkesi tehdit eden hırbolar vs vs

Son maçın baskısı farklı olur. İki takımda derinden hissedecektir bunu. Eğer 7. maça kalırsak serinin 2. maçına benzer bir havada geçer bence. Ama işi oraya getirmek lazım önce.

fb de ceza alır atılan bu son maddelerden sahaya seyirci alırız ne demek fener de sahaya çıkmam der o zaman kafalarına göre iş mi yapılıyormuş

Çeptalk

Erceg kalacak galiba seneye kontrti devam ediyor. Zaten ona bizim verdiğimiz kadar kimsede vermez gibi. Spa dedikoduları çıktı yine bizle ilgili keşke alabilsek.

yemişim onun kontratini. mancininde vkardi. göndersinler hirboyu. deli oluyyorum o herife. marcoya ne yapacagi belli degil diyorsun ama en azindan defans yapiyor. erceg denen zirtapoz yaşayan ölü gibi. geziniyor sahada.

furkan 14 min oynamiş. 9 ribaund almiş. öbür uzunlar hücumda iyi filan olsa bişey dememde. bu herif nasil bonsudan az ynuyor çözemiyorum. herif ziplior zipliyor ribaund alamiyor. ilginç.

Her maç aynı katkıyı veren basketbolcu yok.Bırakında kötü günü olsun adamın.

Orası öyle ama seneye 6 yabancı olacak. Bu yüzden yabancı seçimlerini çok düzgün yapmalıyız. Çünkü Anadolu takımları bile çok çok zorlarlar seneye. Tüm bunları göz önünde bulundurmak gerekir. Marko'yu ben severim ama maçın içine giremeyince bugünkü gibi oynuyor. Bugün 3 kere falan airball attı. Yine de şuan takımda en çok katkı veren oyuncu konumunda. Ama dediğim gibi seneye doğru planlama yapmak zorundayız.

yemişim onun kontratini. mancininde vkardi. göndersinler hirboyu. deli oluyyorum o herife. marcoya ne yapacagi belli degil diyorsun ama en azindan defans yapiyor. erceg denen zirtapoz yaşayan ölü gibi. geziniyor sahada.

furkan 14 min oynamiş. 9 ribaund almiş. öbür uzunlar hücumda iyi filan olsa bişey dememde. bu herif nasil bonsudan az ynuyor çözemiyorum. herif ziplior zipliyor ribaund alamiyor. ilginç.

Printezis gelecek deniyordu. Eğer olursa Erceg'i bir şekilde gönderirler. Aksi halde kontratı sürüyorken kalır gibi.

bu tbf nin verdiği cezayı tanımayın alın tribünlere seyircileri bu ülkede otorite diye bişey yok artık, susanın kafasını ezerler. hertürlü agresiflik müstehaktır hem basketbol hem futbol fenerasyonlarına

Tam bedelini bilmiyorum ama yüksek bir miktar alıyordu. iyi bir sponsor şart bize yoksa seneye lig çok çok zor olacak. 6 yabancı olayı çok iyi oldu kesinlikle ama o 6 yabancının hepsini de iyi seçmek zorundayız. Yoksa herşey dezavantaja dönüşür bizim için.

Takımda şuan en çok beğendiğim oyuncu Marko ama kötü gününde neredeyse hücumda hiç katkı veremeyebiliyor. Seneye 6 yabancı olması bu yönden bir avantaj. Onun yanına 2 3 oynayabilen bir yabancı daha alabiliriz duruma göre.

Hocayı polis şapkasıyla çıkarmışlar barbarlar arasından.İnsan değil bunlar hepsi birer işid militanı gibi

BqCRKc-CcAA28vb.jpg

Geri
Üst Alt