BBL Play Off Final 6.Maç | Galatasaray LH 85-77 FB Ülker | M.S | 16 Haziran

Serkan Gürkan

10 Numara!
f26e0logo_buyuk.gif

88f85gs.png
v.png
3e9d4fenerbahce.png

BBL 13/14 Sezonu Play Off Final 6.Maç

Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker

16 Haziran

20:00

3 3 yaparız final maçına kalır herşey.Artık o maça her şeyimizi ortaya koymalıyız.Baskette te bu eziklerin sahasında kupayı alacağımıza inancım tam.

3 onemli soru var:

1- Bu maca seyirci alacak miyiz?

2- Fener yaptiklarindan dolayi ceza alacak mi?

3- Fener ceza alirsa bizim maca seyirci almamamiz daha hayirli olmaz mi? Cunku biz alirsak onlar da alir ve 7. macta gene hakemler ustunde baski kurarlar. (Bu arada 7. mac diyorum cunku bu maci kazanacagimiza inancim tam.)

3-3 yapacağız.

Son maçta işimiz cok zor olacak ama top yuvarlaktır.

Şampiyonluk gitti. fb deplasmanlarında ilk 1-2 periyot cok acemice oynayıp cok fark yiyoruz ve mac ilk yarıda bitiyor.

Yeni sezonda bir süperstar almak lazım. Mevcut kadro ile baskılı deplasmanlarda mac kazanmamız çok zor.

Fenerbahçeye seyircisiz oynama cezası gelirse salona taraftarı almamalıyız ama ceza gelmezse söke söke alırız .

Dün maçta 30-32 dakika boyunca küfür ettiler Ergin Ataman , Cenk Akyol ve Galatasaraya . Yani 4. maçta yaptığımızın 2-3 katını yaptılar . Sonra geldiler GS benchine yabancı madde yağdırsınlar diye bench arkasındaki camı kaldırdılar . Mahmut Uslu denen mafya kıyafetli şikeci gelmiş Ergin Atamana küfür ediyor . GS yöneticilerine loca boş olduğu halde locayı vermiyorlar .

Ben bu maçı alacağımıza yüzde yüz eminim . Takımımızdaki bütün oyuncuların eğer azıcık şerefi varsa dünkü maçta yapılan şerefsizliklere karşı bu maçta ve 7. maçta sonuna kadar mücadele etmeliler , yüreğini ortaya koymalılar .

O kadar maç yaptınız çok değil sadece 2 maç daha yapacaksınız ve şampiyon olacaksınız . Ki bu maçlardan biri kendi sahamızda .

Biz bi Telekom'la birleşelim de göreceğim ben bunların adamlıklarını. Ülker'in beslemeleri sizi, Ülker desteğini çektiği an ilk 7'e zor girecek takım başkalarının şeyiyle gelmiş artislik taslıyor bana. Ah o salona gidenlerinizden birini elime verseler ahhhh. Özellikle kulübemizin arkasında oturanlardan biriyle çok güzel vakit geçirebilirdik. Olmuyor böyle. Telekom'la birleşirsek, bunları basketbol tarihinden sileceğiz. Yeter ki böyle bir birleşme olsun.

Pazartesi çok büyük olaylar olacak at fava bekle .

Bir yandan salonun iskelelerini aldıran , açıklama üstüne açıklama yapan fenerasyon vs cimbom old boys

Pazartesi çok büyük olaylar olacak at fava bekle .

Bir yandan salonun iskelelerini aldıran , açıklama üstüne açıklama yapan fenerasyon vs cimbom old boys

Banada öyle geliyor Yasin. Ayrıca ben genelin aksine cezamız neyse cekmemiz gerektiğini düşünüyorum. Herkes bu maca seyirci alırsak kaybımızın 4 mac olacağı gözüyle bakıyor ama herşeyden önce o maca seyirci gelirse mac baslamaz. Basit bir forma olayı yüzünden kurallara göre haklı olmamıza rağmen bizi hükmen mağlubiyetle tehdit eden Fenerasyon, böyle bir olay karsısında elinden geleni ardına koymaz. Hadi onu gectim, o salon herkesin bildiği gibi resmen TBF'ye ait. O salonu TBF ile yapılan anlasmalar sonucu kullanıyoruz. Eğer bu maca seyirci alırsak gelecek sezon kira ücreti olarak transfer bütcemizi verelim yinede TBF o salona bizi sadece deplasman için sokar. Bununda 4 mactan daha büyük kayıp olacağını anlatmaya gerek yok herhalde. Ben seriyi kaybedeceğimizi düşünsemde bu macı iç saha azmiyle her türlü kazanacağımıza inanıyorum. Fakat bu maca seyirci sokup, son macta şampiyonluğu kaybedersek yeni sezona daha büyük kayıplarla baslayarız. En basitinden her türlü pisliği yapan bu şikeci eyyamcı Fenerasyon, o 4 macın 1'ine FB derbisini yerlestirir(bu sezon bjk derbisini 2, banvit macını 6.hafta oynadık oralara hic girmiyorum). Bu da olası final eslesmesine yüksek ihtimal bir kez daha saha avantajını kaybetmis bir sekilde baslamak demek. Kısacası savası kendi usulumuze göre yapalım derim.

Banada öyle geliyor Yasin. Ayrıca ben genelin aksine cezamız neyse cekmemiz gerektiğini düşünüyorum. Herkes bu maca seyirci alırsak kaybımızın 4 mac olacağı gözüyle bakıyor ama herşeyden önce o maca seyirci gelirse mac baslamaz. Basit bir forma olayı yüzünden kurallara göre haklı olmamıza rağmen bizi hükmen mağlubiyetle tehdit eden Fenerasyon, böyle bir olay karsısında elinden geleni ardına koymaz. Hadi onu gectim, o salon herkesin bildiği gibi resmen TBF'ye ait. O salonu TBF ile yapılan anlasmalar sonucu kullanıyoruz. Eğer bu maca seyirci alırsak gelecek sezon kira ücreti olarak transfer bütcemizi verelim yinede TBF o salona bizi sadece deplasman için sokar. Bununda 4 mactan daha büyük kayıp olacağını anlatmaya gerek yok herhalde. Ben seriyi kaybedeceğimizi düşünsemde bu macı iç saha azmiyle her türlü kazanacağımıza inanıyorum. Fakat bu maca seyirci sokup, son macta şampiyonluğu kaybedersek yeni sezona daha büyük kayıplarla baslayarız. En basitinden her türlü pisliği yapan bu şikeci eyyamcı Fenerasyon, o 4 macın 1'ine FB derbisini yerlestirir(bu sezon bjk derbisini 2, banvit macını 6.hafta oynadık oralara hic girmiyorum). Bu da olası final eslesmesine yüksek ihtimal bir kez daha saha avantajını kaybetmis bir sekilde baslamak demek. Kısacası savası kendi usulumuze göre yapalım derim.

aynen .

Mantıklı konuşmuşsun. Sinirliyiz hepimiz ama çabuk gaza gelmemek gerek.

Buda Partizan Kızılyıldız serisinin ilk maçından 2.10a dikkat pehlivan mübarek :D Partizan 3 Kızılyıldız 4 kişi tamamlamış maçı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=43RqmaMQTMg[/media]

Geri
Üst Alt