BBL Play Off Final 6.Maç | Galatasaray LH 85-77 FB Ülker | M.S | 16 Haziran

İlk çeyrek 11 fark yaptık,1 çeyrek daha iyi oynasak iş biticek ama hemen salıyoruz savunmayı.

fark 20 olsa bile ben bu takımdan her zaman korkuyorum..

Sorun fark olduktan sonra giren oyuncular. Kadın takımında ki gibi 6-7 oyuncu olacak yolumuza bakıcaz, 6.maç olmuş hala göremiyor koç !!!

Engin-Göksenin-Malik.. bunlar ne abii ?? Mahalle maçı oynuyor sanki..

verin bakalım evinizde kupayı... azcık gurur varsa ergin hoca için vurun kırın asılın şu maça yaaaa

şikeciler 70 sayının üstüne çıkarsa maçı alır görüntü 3. çeyrekte belli eder 4. çeyrek başlarında netleşir

Arroyo - Sinan - Malik - Cenk - Erceg - Furkan - Bonsu tüm maçı böyle oynamak çok mu zor ?

ersin daglinin rezil oyununa ragmen 2. periyodun nerdeyse tamamini oynamasi rezil bişey. bu furkanla ne alip veremedigin var. herif en azindan defans yapiyor hocam. birde uzun süre herifi oyuna almiyorsun. ercegi hiç yanina almiyorsun zaten. bir düşün biz niye 2. periyod 25 sayi yemişiz. furkan defansin bel kemigidir hocam yeter ya

arkadas bu ne ya kendi takımımıza guvenip oynuyoruz işe bak ya farkı acarak baslıyor maca sonra eritiyor bune ya 2 mactır yatıyorum

Şu takıma hiç mi savunma çalıştırmazsın be adam. Penetreyi yapan sayıyı alır her türlü.

furkan-marko-arroyo 3lüüs ile ilk 5 çıkıcaz 3. periyota ve 5 dkda 10 sayı fark yapcaz sonra rotasyon ayağına maç başa baş gelecek son saniyeler kim atarsa kazancak işte özet

Hocanın taktikleri ve seçimleride iki maçtır iyi değil. Takım zaten fark kapattırma uzmanı oldu çıktı. 30 sayı öne geçsek yine güven olmuyor. Ikinci periyottaki gibi de am edersek fark yeriz.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt