BBL Play Off YF 1.Maç | Banvit 57-67 Galatasaray LH | MS | 23 Mayıs

Eren Arslan

10 Numara!
f26e0logo_buyuk.gif

75d36banvit.PNG
v.png
88f85gs.png

BBL 13/14 Sezonu Play Off Yarı Final 1.Maç

Banvit - Galatasaray Liv Hospital

23 Mayıs

19.00

Banvit iyi bir sezon geçiriyor ama Euroleauge' de Top 8 yapan bir Galatasaray' ın bu ligdeki her takım karşısında şansı vardır.

Banvit'in ligde kurduğu bir düzen var ancak sabırlı oynarsak ilk maçtan itibaren ritimlerini yavaş yavaş bozarsak ibre bize doğru döner. Beşikteş seriside sertliğimizi artırdı ve güven verdi bize bu avantajımız.

Hakeden şampiyon olsun Bence bu sene hakettiler kesinlikle net!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hakeden şampiyon olsun Bence bu sene hakettiler kesinlikle net!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Katılmıyorum Avrupayı boşverip lige odaklandılar oyun setlerini rotasyonları lige göre düzenlediler. Bana göre bu sene biz veya ksk şampiyonluğu banvitten daha çok hakediyor.

Savunmada playoff sertliğini yakaladığımız net belli olsada hücumda Arroyo dısında ekstradan 1-2 el cıkaramazsak işimiz zor. Belki öyle bile İpekci'de ki macları kazanabiliriz ama turu gecmemiz için malum dıs sahada galibiyet gerekiyor. Arroyo bile olsa tek bir oyuncunun insiyatifinde dısarda Banvit'ten mac alabileceğimizi sanmıyorum, umarım yanılırım.

Artık bir zahmet bundan sonra da biraz çıkış yapalım. Beşiktaş serisindeki oyunla çok zor. Genel olarak bakarsak da şansları yarı yarıya görüyorum. İyi maçlar olacak, umarım kazanan taraf biz oluruz.

erken final

kazanirsak, 95% sampiyonuz

Allah oyuncularimiza saglik ve sakatlik vermesin

bu yil sakatliklar olmasa bugun 1.sirada biz bitirirdik ligi ama buna ragmen 12 dev aslan bu sezon basketbolda cok iyi isler yapti

insallah finalde fenerle karsilasiriz, yine onlara koyup muzemize bi kupa daha koyariz

Sampiyon bu eslesmeden çıkacak. Ya banvit ya biz. Ksk yada fenerin sanslari cok dusuk

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birsey yapabilecegimizi zannetmiyorum.

erken final

kazanirsak, 95% sampiyonuz

Allah oyuncularimiza saglik ve sakatlik vermesin

bu yil sakatliklar olmasa bugun 1.sirada biz bitirirdik ligi ama buna ragmen 12 dev aslan bu sezon basketbolda cok iyi isler yapti

insallah finalde fenerle karsilasiriz, yine onlara koyup muzemize bi kupa daha koyariz

Baskette feneri deplasmanda en son ne zaman yendik ki %95 sampiyonuz dedirtiyor bize?

Joshua Shipp'in mucizevi son saniye basketiyle yenmistik ama o final serisinde biz de evimizde onlara kaybetmistik. Fenerle finalde karsilasirsak deplasman dezavantajini sonuna kadar yasayacagiz, ozellikle hakemler yonunden.

Banvit tarihinin sezonunu yaşıyor.Çok zor maçlar olacak.Haydi Aslanlar

Deplasmanda mutlaka 1 mac kazanmamiz lazim... Ipekcide bizi yenemezler...

Baskette feneri deplasmanda en son ne zaman yendik ki %95 sampiyonuz dedirtiyor bize?

Joshua Shipp'in mucizevi son saniye basketiyle yenmistik ama o final serisinde biz de evimizde onlara kaybetmistik. Fenerle finalde karsilasirsak deplasman dezavantajini sonuna kadar yasayacagiz, ozellikle hakemler yonunden.

Karsiyaka $ikecileri eler...

Dışarda 1 maç alsak finale çıkarız da yenemeyiz işte .

Tofaştan 2 maçıda 2-3 sayı farkla aldılar umutlanmadan edemiyor insan.

Orada 1 maç alırız, burada 1 maç veririz, gider son maçta orada çıkarız finale.

Eğer bu seriyi biz geçemezsek Ülkerspor şampiyon olacak gibi geliyor bana ya hayırlısı. Sertlik ve istikrar problemimiz ile birlikte saha dezavantajımız olmasa daha şanslı olabilirdik tüm sezon boyunca. Galatasaray hariç diğer takımlar finalde Ülkerspor'a psikolojik ve direnç gibi unsurlarda diş geçiremez.O yüzden bu seriyi kazanarak moral,özgüven ve motivasyon ile birlikte ritim tutturabilirsek, Ülkerspor çıkarsa, finaldeki saha dezavantajını lehe çevirebiliriz.

Geri
Üst Alt