BBL Play Off YF 1.Maç | Banvit 57-67 Galatasaray LH | MS | 23 Mayıs

Sinan çok iyi. Ilk bjk maçında sakatlanmasa o maçı da kaybetmezdik.

Banvit serisinde favorinin olmayacağını söylemiştim. Şansımızın olduğunu söylemiştim. Yanılmadım çok şükür. Büyük bir adım attık.

tebrikler cok onemli bir mac kazandik FB-GS finali olur gibime geliyor ama bu kadar ribound verilimez bu kadar onemli maclarda bizim iki katimiz kadar hucum etti adamlar aldiklar riboundlarla allahten sut sokamadiler

Seneye Erceg'in yerine başka birini almalıyız. Erceg dış atışlarda iyi ama ne savunması iyi ne ribaundlarda iyi. Çok daha sert biri lazım bize. Furkan'ın yerine mutlaka sırtı dönük oynayabilen ve az da olsa şutu olan birisi lazım.

karşıyaka sürpriz yapabilirmi ? o şerefsizlere koymak finalde daha güzel olur fenere sürekli koyuyoruz her dalda karşıyakanın zevki bir başka olacaktır

Oha totem olarak maçı son dakikalarda açtım . Heralde fark yemişizdir diye düşündüm yenmişiz . Bir de Erceg , Furkan , Hairston falan kötü oynadı deniliyor .

Vayy beee :) BEKLE BİZİ ŞAMPİYONLUKKK BEKLE BİZİ EUROLEAGUEEEE

Maçın hakemi Murat Biricik imiş.

Geçen sene ki TR Kupası Finali'nde Fenerbahçe maçında yaptıkları hala aklımda.

Daha önce de defalarca bizi doğrayan bu şahıs bugün de sabaha kadar oynansa bizi bugün yenemeyecek takımı maça ortak ediyordu.

iyi savunma yaparak hakettik,Sinan playoflarda mükemmel oynamaya devam ediyo biraz da Ersin'i kullansa hoca daha iyi olacak.

Güvenimi boşa çıkartmadınız helal olsun çocuklar.Artık seriyi burdan vermemeliyiz

iyi savunma yaptik 55 sayida tutuk banviti

arroyo son periyot da aldi maci

arroyo ilk 3 periyota debelenirken baska oyuncularin katki vermesi sasirtici oldu sinan guler iyi oynadi...bu turu gecersek finalde feneride yeneriz bu savunmayla ama zor olacak orasi ayri bi konu

3 Puan ‏@3puancom 28 sn.

SON DAKiKA: Banvit-Galatasaray maçından sonra iki takım da kural hatası sebebiyle maça itiraz ediyor

bu ne şimdi ?

O olayda biz haklıyız. Banvit teknik faulden dolayı atılacak atışları normal kullanılması gereken atışlardan önce kullandı yani sırayı bozdu ve kural hatası yaptı. Hakemler teknik faulden dolayı olan serbest atışı iptal etmesine rağmen topu kenardan banvit başlattı.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

banvit yener cümlesini anlayabiliyyorum onudiyenlere bişey diyemem. ama banvit rahat yener diyenlere gelsin bu maç.

Tebrikler aslanlarımıza.

Çok iyi savunma ile yendik diye biliriz.

Hariston çok kötü ama yahu

Arroyo farkıyla kazandık maçı. Sinan ve Cenk de gayet iyiydi.. Banvit'i 57 sayıda tutmak da ayrı bir başarı.

Geri
Üst Alt