BBL Play Off YF 2.Maç | Banvit 69-67 Galatasaray LH | M.S | 25 Mayıs

Eren Arslan

10 Numara!
f26e0logo_buyuk.gif

75d36banvit.PNG
v.png
88f85gs.png

BBL 13/14 Sezonu Play Off Yarı Final 2.Maç

Banvit - Galatasaray Liv Hospital

25 Mayıs

18.00

Zor maç olacak ama ilk yarıdaki oyunumuzu devam ettirirsek yine kazanırız

Haydi aslanlar salmayın 2-0 yapın.

Banvit'de bizden 1 maç alabilir burada. Ama 2-0 olursa gardları tamamen düşecek.

0-2 olsun Aslanlar..

Farketmez 3-1 alırız en kötü.

Şikecilere gözdağı vermek seriyi onlardan önce bitirmek önemli.

Alalım bu maçı...

Seriyi erken bitirelim...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ne kadar erken bitirirsek o kadar iyi fb 3-0 yencek gibi saha avantajıda onlarda hiç değilse yorgun çıkmayalım

Ilk macin tekrarini izledim, fazla yanilmamamiz gerektigini düsündüm. Cok da iyi oynadigimizi düsünmüyorum.

Ben Banvit´in bu sene bu kadar bos atis kacirdigini hic görmedim. Adamlar potayi dövdü resmen. Yüzdeleri rezaletti.

Dolayisiyla vites arttirmamiz gerektigini düsünüyorum kazanmak istiyorsak.

Ilk macin tekrarini izledim, fazla yanilmamamiz gerektigini düsündüm. Cok da iyi oynadigimizi düsünmüyorum.

Ben Banvit´in bu sene bu kadar bos atis kacirdigini hic görmedim. Adamlar potayi dövdü resmen. Yüzdeleri rezaletti.

Dolayisiyla vites arttirmamiz gerektigini düsünüyorum kazanmak istiyorsak.

Aynen öyle ilk maçı müthiş oyunumuzla değil rakip kötü gününde olduğu için o şekilde kazandık..Kafaca rehavete girip nasıl olsa içerde maç vermeyiz kafasına girmememiz gerekiyor adamlar bu sene baya sağlam oynadılar koca sezonda sadece 2 mağlubiyetleri var..Bizim yenilgi sayımız 10..Hazır rakip şaşırmışken baskı altına girmişken bu maçı almak için elimizden geleni yapmamız lazım..

Maç var toplanın.

Arkadaslar bizim diger sakatlar ne oldu ? Jawai, Gordon dönme ihtimalleri varmi ? Domercant ne oldu ?

Gordon seneye oynar. Jawai de sakatlik durumuna bagli olarak oynar.

Domercant gider.

$

Hairston ve Bonsu-Ersin ikilisinin mutlaka katkı vermeleri lazım ilk maç yarardan çok zarar verdiler

Geri
Üst Alt