BBL Play Off YF 3.Maç | Galatasaray LH 76-71 Banvit | M.S | 28 Mayıs

kötü oyuna rağmen kazandık ilginç sezon oluyor

o değilde basket takımıda futboldan farksız rezalet kadro büyük temizlik şart

Arroyo-Marko finalde yetmez, diğerleri hala bi b.k yapmayacaksa kadroya alınmasın !!

bu oyunla şampiyonluk hayal ama finale çıkıp euroligi garantileyelim yeter bana..seneye bi neşter vurmak şart...

Banvit'in yerli oyuncuları Allahtan çok vasat.

Cevher'in falan bildiği tek işi topu potaya uzaktan sallamak.

Ermal'da durdurulması çok kolay iyice yavaşlamış bir isim.

Biz yabancıları bu kadar kötü seçmesek bu sezon yine çok rahat şampiyon olurduk, ama şimdi bu turları bile ecel terleri eşliğinde izliyoruz.

hayırdır beyler atamanı gonderelım yerıne su bu gelsın muhabbetı baslamıs? hanı hersene sampıyon mu olacaz dıyen sız degıl mısınız? baskette gecerlı degıl sanırım bu...basarılı adamları yedınız sımdı sıra atamana geldı heralde?

Finale çıkıp EL biletini alsak yeter. Finale çıkarsak Fener'e şampiyonluğu kaybetmek beni çok üzmez. Kadroları ve form durumları bizden iyi. Yine de ters geleceğimiz noktalar olacaktır mutlaka. Neyse bir finale çıkalım da orasını da sonra düşünürüz :)

Öte yandan bu sene yaşadığımız sorunların neticesinde çok dengesiz ve verimsiz bir kadro kaldı elimizde. Seneye daha dengeli bir kadro oluştururuz umarım.

Arroyo (basketbolu bırakmayacaksa) ve Markoishvili dışında hiç bir yabancıyı tutmazdım açıkçası. Kontratı süren varsa işler değişir tabi.

Bir de takımda en sevdiğim oyuncu olan Gordon var ama sakatlık sonrası tutmak riskli olabilir.

1 yıl şampiyon olduk diye geçmişi unuttunuz sanırım. itiodis'in elindeki kadro çok daha iyi 3 maçtır ne haledeler ortada

Itiodis 1. Antrenör olarak tecrübeli değil . Genelde 2. hoca olarak çalıştı ve kadro oluşturmayı gayet iyi yapıyor. Arroyo olmasa çeyrek finalde elenmiştik.

Geri
Üst Alt