BCL 24-25 Final | Galatasaray 67-83 Malaga | MS | 11 Mayıs | TRT Spor

Yönetim BCL'de ikinci olmayı başarı olarak satacaktır, ne bekliyoruz ki. Ya düzgün bir planla alınmayacak kupa değil ama yıllardır kötü yönetiliyor şube; böyle yapacaksanız kapatın o zaman kardeşim.
Şu cibara ugursuzu maça gelmiş. Hiç sevmiyorum bu herifi

Rezalet GS nerde avrupada final kaybetmis. Savunma yapamayan bir ekip nerede sampiyon olmus. Pota altinin hali icler acisi. Finalde dahi olmamasi gereken bir takimdik. Yunanistanda bize kupa vermezlerdi zaten.

Abi bütün işin basketbol tek yapman gereken topu deliğe sokmak.

3'lük atamıyoruz. Nasıl iş bu. Galatasaray'da oynuyorsun üstelik.

Sadik falan filan alayini sutlayin abi boyle basket takimi olmaz
Yönetimin bu şubede başarı hedefi yok ki, kendimizi yırtıyoruz üzülüyoruz vs ama boş, tınlayan yok yani bu şubeyi. O sebeple ben de boş veriyorum

Yukarda arkadaş doğru yazmış. Bir takım çok kaliteli olmayabilir ama en azından tek bir şeyi iyi yapar. Biraz sert savunma görünce sokak basketboluna bağlayan oyuncu grubuyla buralara kadar gayet iyi gelinmiş. Sadece serbest atışları yüzdeli soksak maçın genelinde momentum bizde olacaktı. Rakip de mental olarak çok dalgalı gitti maç boyu. Erken kırılacaklardı belki de. Her ikramı reddettik adamlar da aldı gitti maçı.

Mayısta final kaybettiriyorlar bize. tarihimizde yok söyle iş. ya kapatın şubeyi. yada finale cikmayin

Cihat Leventi falan devreye sokun bi toparlasin basket subesini...

Aga su göksenin, bugrahan ve sadik midir nedir bunlar ne yaw öyle. Sifir katki yillardir

Geri
Üst Alt