BCL 24-25 YF | Galatasaray 90-80 Tenerife | MS | 9 Mayıs | TRT Spor | FİNALDEYİZ

iki ispanyolu peşpeşe yenemeyiz. Aeka gelsin.

tebrikler aslanlarimiza :tbr::tbr::tbr:.

15 sayi geriden geldigimiz *muthis geri donusumuz de - saglam kilit sutlar bulduk , iyi de ribaundlar aldik - .

sahsen ozellikle - izundu 'yu - ayri begendim performans bazli .

saglam tas gibi bir takimi yendik . iyi de bir sezon geciriyorlardi. ilk magbuliyetlerini aldirarak eledik .
sonu kupa ile bitmesi dilegiyle .

velhasil ,

haftasonuna girerken simdiden guzel ve hayirli basladik . ~ sen ola cim bom ~ sen ola ~ .

saygi ve selamlar .

köyferans ligi mi bu öyle diyorlar twitterda

Helal olsun aslanlara... Kupayı alırlarsa; şikecilerin parayla, ülkenin tüm imkanlarını kullanarak, f4 te cska ile oynamadan aldığı euroligten daha değerli olur. Bilek gücüyle, alın teriyle mücadelenin gururu bi başkadır.

Çok büyük başarı. Gurur verici. Umarim kupayı da alacaz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basketbolda Avrupa kupası alalım da amatör branşlar geyiği yapan malum camianın sesi iyice kesilsin

ispanya 2.sini yendik ben şok

ispanya 2.sini yendik ben şok
images - 2025-05-09T201714.202.webp

Erkek basketbol’a yatırım yapılsa Efes, Fener hikaye olur.

Loser asla değiliz bu branşta.

Ama 7 de bir 10 da bir bütçeler ile oynadık 8-9 yıldır.
Bu brans tamamen paraya ve iyi bir salona bakiyor. Baska hicbir seyi yok. Paran varsa kralsin. Futbol gibi asla degil. Basketbolda surprize yer yok.

Ben de lig mağlubiyetlerinden sonra ligi boş werin diyordum

@Mete Temiz malaga mı yoksa ev sahibi aek mı iyi olur şimdi
Ligi boşverini herkes söyler :berkan:
Tenerifeye koyacağız demek mesele :berkan:

@Barış Savaş a

“Barış Savaş Yakup Sekizkök’ün Y. Yesin” tagı eklersen, Muhsin Yaşar sevgini de düşünerek seni affederim 😎

Kupayı almamız lazım yalnız yönetim basketbolu daha da desteklemeli iyi sponsor lazım.İyi kötü bu kupayı da alırsak Euro cup dan sonra Şampiyonlar liginide almamız çok önemli.

Geri
Üst Alt