Becao 3 Ay, Djiku 4 Hafta ve Fred 3 Hafta Sakatlandı İddiası!

Bundan sonra sakatlıklar patladı.

Bazen güzel içerikler oluyordu şikebahçe odaklı olmasına rağmem bu kanalda ama özellikle yusuf kenan çalık amigosunu gördükten sonra takip etmeyi bırakmıştım bunları.

Becao‘un tendonu gitmis

Bundan sonra sakatlıklar patladı.

Bazen güzel içerikler oluyordu şikebahçe odaklı olmasına rağmem bu kanalda ama özellikle yusuf kenan çalık amigosunu gördükten sonra takip etmeyi bırakmıştım bunları.

birkaç adam daha kaybetsinler aldığımız teknoloji çin malı çıktı diye ağlarlar

Hangi hoca dönemi hatırlam ama o zaman da iyi sanıp drone ile antrenman kayıtları inceleniyordu ve o yüzden herkesten daha iyiyiz diye haberler vardı

Drone Yanal dönemi.

DwXpXTJWoAAl_ed.webp

Icardi için sakatlık haberlerinde neler neler söylüyorlardı ama onlar kadar düşecek bir insan değilim. Rakibim bile olsa ciddi sakatlık yaşamasını istemem zaten sezon uzun bir maraton hak eden, zorlu süreçleri geçen, iyi oyuncuları ve iyi teknik adamı olan şampiyon oluyor.

Ayrıca bu sakatlıkların temel sorunu zemin değil İsmail Kartal'ın antrenman metodu olduğunu bilmeyecek kadar futbol cahili insanlarla aynı ülkede futbol tartışıyoruz. Adamlar 1 haftadır zemin diyor harbiden futboldan anlamıyorlar bu başarısızlıkları tesadüf değil.

Ali Koç çoktan iğneyle oynasınlar diye baskıya başlamıştır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oosterwolde-Müldür oynar muhtemelen. Akaydın'ın da oynama durumu varmış.

Tam da bu sıralar form durumlarının inişe geçeceğini düşünüyordum ki Pendik maçında bunun emarelerini gördüm aslında; rakibin zayıflığı ve skor yanıltıcı oluyor...

Zayıf karınlarının stoper rotasyonu olduğunu, içlerinde en fonksiyonel ve yerini dolduramayacakları adamın da Djiku olduğunu söylemiştim. Teker teker dökülmeye başladılar...

Becao biraz Maicon' u hatırlatıyor; onun daha gaddar ve top kullanma hevesi olmayan hali gibi. Böyle hantal adamların sakatlık dönüşleri sıkıntılı oluyor...

Serdar bildiğimiz adam; yaş 33, ameliyat sonrası iyi dönmesi zor...

Djiku önemli adam. Hem çoğu bek oyuncusundan bile hızlı, hem de top kullanma becerisi yüksek. Keşke bunlardan önce talip olan BJK alabilseymiş...

Samet değişik bir adam. Yanında atletik ve iyi bir stoper olduğu, takım kompakt oynadığı zaman iyi görünüyor ama tersi durumda çok aciz durumlara düşmeye müsait...

Bunların rakiplerinin çok ekstra işler yapması gerekmiyor aslında. Yarı sahayı kapatıp fırsatını bulduklarında 2-3 kişiyle kontra denemek zor bir şey değil. Antalyaspor daha fazlasını yapabildi, tam saha baskı uygulayıp perişan etti ama skoru alamadı. Çoğu takım 8 kişiyle ceza sahasına gömülerek güya tedbir alıyorlar; FB bunun en yapılmaması gereken takım...

Bu kadar önemli eksiklerle en azından ts ve demir maçlarında beraberlik almaları lazım. Yada direkt demir mağlubiyette olabilir. Trabzondan pek beklentim yok. Bu 2 maçıda kayıpsız atlatırlarsa bizim hatay maçınıda düşünürsek hoş bir durum olmaz.

Çok şükür biz, sakatlandılar da güçleri düştü diye değil, ettikleri beddualar kendilerine döndü diye seviniyoruz
Haa beter olsunlar o da ayrı konu

yeni transfer ettikleri hakemler çok formda , sorun yaşayacaklarını sanmıyorum.

fred dönse bile o haritayla işi zor,yine sakatlanır.syzmanski kendini korumasa da olur,zaten hep bomboş

Geri
Üst Alt