Becao 3 Ay, Djiku 4 Hafta ve Fred 3 Hafta Sakatlandı İddiası!

Kek fikstürdeki 10 tane maçı bir de Konferans Ligi'nin ultra kolay maçlarını kazanmak için oldukça fazla yükleme yapılmış demek ki. Bu kadar adele sakatlığından bu sonucu çıkartıyorum. Şimdi daha sertleşen fikstürde, her geçen hafta çetinleşecek iklimde oynayacaklar ve bunca form grafiğine rağmen fark sadece 2 puan.

Amatör ligi hocası Ismail'i getirirsen böyle olur işte. Amatörce antrenman ve kamp yaptırır sana.

Bu dangalağı çok büyüttüler gözlerinde. Konuşma yaparken kağıttan okuyan adam sonuçta.

Rodrigo Becao’nun Hamstring grubundan (biseps femoris) tendon kopması, Fred Rodrigues’in kasık bölgesinde 2.derece yırtık tespit edilmiştir.

fb.org

@Melih Peker

kac ay gitti simdi bu ya da sezonu komple mi kapatti tendondan

IMG_9102.webp

Birde 30 yaş sonrası oyuncuların sakatlanması ayrı bir problem. 3 hafta sakatlığı sürecekse üstüne bir kaç hafta da formsuzluğunu çekecekler. Fener hep böyledir zaten. Ligin başında hakemler ve satılık takımlarla iş görür. Sonrasında şike bile kurtarmaz bu leşleri. futbol kültürü yok. Fenerin olayı saha dışı. Pislik yapmaktan futbolu unutuyorlar.

Sırada irfancan kahveci var. Oda müzmin sakat.
Antrenman-yükleme dozunun abartılı fazla olduğu İrfancan' dan belli. Maçın büyük bölümünü statik ve saklanarak geçiren yıllardır bildiğimiz adam, ilk defa sırım gibi ideal futbolcu fiziğine büründü, en zoru sprinti geliştirmektir, herifin hızı bile arttı. Sakatlık olmasa da form düşüşü kaçınılmaz...

''En iyi antrenman programı en ağır ve zorlayıcı olanıdır'' anlayışı doğru olsaydı herkes yapardı bunu. Takım sporları; Atletizm, Yüzme, Bisiklet gibi bireysel performans sporlarıyla aynı değil. O sporlarda çok ağır yüklemeler müsabaka takvimine göre dönemsel planlanır, çünkü müsabaka zamanı % 100 olmak zorundadır sporcu, % 90 yetmez...

Kendi tdleri demedi mi maç sonu demecinde zemin çok iyiydi falan diye, ben mi yanlış duydum, hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt