Bedava Tatil

Serhat Fırat

Kırmızı Üye
Arkadaşlar geçen hafta avmde valizim.net adlı bir şirketin anketi vardı 5 gün 4 gece tatil veriyoruz dediler çekilişle , ben de katıldım bugün aradı bir otele davet etti pazar günü otel seçimi için 1 sene içinde kullanabiliyormuşuz sözde , sadece yeme ücreti bize aitmiş vs vs sizce doğru mu yoksa var mı bir katakulle ?

Vardır bi katakulle, yoksa da yeme içmeden çıkarırlar otel masrafını..

şirketin ismi sakat. sanki amaçlarını sirket ismine özdeşleştirmişler gibi.

Tatili bedava alabilirsin , fakat bu satis sisteminde karsilasacagin seyi sana anlatayim

Gittigin yerde tonla masa ve aile goreceksin , agresif bir sekilde satis yapildigina tanik olacaksin , satisi yapilan yerler yeni kurulan veya gecmisten ismi bilinen devre mulk bazli yerler olacak

Sana hafta satmaya calisacaklar , etrafta kabul edenler oldukca alkis kopacak , psikolojik olarak almaya yaklasacaksin

Ala da bilirsin, cunku zaman zaman bu satis stratejisinde hem firmanin hem alicinin karli ciktigi durumlar da oluyor .. Fakat hic bir sey almasan da er gec sabrettikce ,senin yerine baskasi o masaya oturacagi icin tatilini imzalayip gonderecekler

Evet devremulk olayi bu. Saadet zincirleri gibi fake musterilerle dolu oluyor bu bedava tatiller, goz boyamak icin.
Bi arkadasim Haymana'dan almisti 1 hafta. Yillarca bana itelemeye calisti o 1 haftayi :)
Alirken "Siz kullanmasaniz da kiralayabilirsiniz musterisi hazir" diye kandiriyorlar..

Parami rezil ederim,kendimi rezil etmem

Ne olacagi belli olmaz,illa tatile gideceksen kendi kazandigin para ile gitmende fayda var

Evet devremulk olayi bu. Saadet zincirleri gibi fake musterilerle dolu oluyor bu bedava tatiller, goz boyamak icin.
Bi arkadasim Haymana'dan almisti 1 hafta. Yillarca bana itelemeye calisti o 1 haftayi :)
Alirken "Siz kullanmasaniz da kiralayabilirsiniz musterisi hazir" diye kandiriyorlar..

Bunun benzeri için Beypazarı'ndan arandım uzun süre. Aramayın dememe rağmen aradılar. Açmayınca bir süre, kesildi aramaları.

Git ama alma , hatta git karsina cikan kisiye esas sen bela ol , 30 binden actigi kapiyi 5 bin liraya al mesela

Bunu öneririm kardeşim jet Fadıl abimiz milletine hizmete geri döndü
_20180712_184454.webp

6NrPN0.webp

küvete buz koymayı unutmasınlar ki erkenden ölme böbrekler çalınınca

çekilişi düzenleyenin yakın arkadaşı yada akrabası kazanır legal bir çekilişte bizim ülkede eğer sen kazandıysan ve çekilişi düzenleyenlerle alakan yoksa gitme

benim arkadaşta çalışıyordu böyle bir yerde satış elemanıydı adamları öyle bir psikolojiye sokuyorlardı ki almayanı dövüyorlar hissine giriyordu adam yani seni zorlayabilirler :D

Burada yazilanlar espri mahiyetinde , yok oyle bobrek , fiziksel zorlama filan ... Dedigim gibi baski yapiyorlar alin da alin diye .. ama fiyat kirarak ,ikna ederek

yarim saat 1 saat direnc gosterirsen verdikleri hediye tatili kullandirmama haklari yok .. mutlaka kullandiriyorlar

Burada yazilanlar espri mahiyetinde , yok oyle bobrek , fiziksel zorlama filan ... Dedigim gibi baski yapiyorlar alin da alin diye .. ama fiyat kirarak ,ikna ederek

yarim saat 1 saat direnc gosterirsen verdikleri hediye tatili kullandirmama haklari yok .. mutlaka kullandiriyorlar
Üstat senin ne işin var bu başlıkta? Senin hayatın bedava tatilmiş komple; genel kurul üyelerinden teyitli bilgidir...

bedava tatil nasil oluyor , soylesinler uygularim elbet .. malesef dogru bilgi degil , en cok harcamam tatiledir benim

basliga gelince , hem bedava tatil veriyorlar , hem de uygun fiyata indirebilirsen guzel bir lokasyondan 1 hafta keyifli bir yer kapatabilirsin

Geri
Üst Alt