Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

Ben böyle devam etmelerini begenmedim ama sen begenmis olabilirsin, bisey diyemem. :) Yeni bir büroya tasinmalari falan bunlar da cok tuhaf geldi bana, o yüzden bi anda bu kadar degisiklik olmamis diyorum ben.

Büronun değişmesinin sebebi Gazi Üniversitenin Gölbaşı kampüsünde çekim yapılıyordu önceden şimdi Çubuktaki kampüse taşındılar o yüzden . Alışırız 1-2 bölüm sonra . :D

Büronun değişmesinin sebebi Gazi Üniversitenin Gölbaşı kampüsünde çekim yapılıyordu önceden şimdi Çubuktaki kampüse taşındılar o yüzden . Alışırız 1-2 bölüm sonra . :D

InsAllah öyle olur. :D Sule'yle olanlari da bi aydinlatsinlar bu aksam, cok soru isareti var kafamda.

Bi de ben Harun'un kilosuz ve zayif halini de begenmedim, sisman hali daha iyidi bence. :asd:

Yeni sezon çok iyi başladı bence ki direk geçen sezon olanları aydınlatmaya yönelik olaylar oldu, işler iyice karışmış olsa da mantıklı bir şekilde bağlayacaklardır.

Diğer yandan atladıkları kısımları flashback ile vermek her zaman daha etkilidir, böyle olması daha iyi.

InsAllah öyle olur. :D Sule'yle olanlari da bi aydinlatsinlar bu aksam, cok soru isareti var kafamda.

Bi de ben Harun'un kilosuz ve zayif halini de begenmedim, sisman hali daha iyidi bence. :asd:

Neco sen de hiç bir şeyi beğenmiyorsun :asd:

Neco sen de hiç bir şeyi beğenmiyorsun :asd:

Biz Harun'u sisman haliyle tanidik, simdi ince hali tuhaf geliyor. :asd:

Bi de bana her seyin tuhaf gelmesi, sezon finalini izledikten hemen sonra yeni bölümü izlememden dolayi olabilir. :D

Biz Harun'u sisman haliyle tanidik, simdi ince hali tuhaf geliyor. :asd:

Bi de bana her seyin tuhaf gelmesi, sezon finalini izledikten hemen sonra yeni bölümü izlememden dolayi olabilir. :D

Muhtemelen o yüzden olmuştur. Sen bizim gibi aylarca yeni sezonu bekleseydin böyle konuşmazdın :asd:

Muhtemelen o yüzden olmuştur. Sen bizim gibi aylarca yeni sezonu bekleseydin böyle konuşmazdın :asd:

Evet öyle olurdu büyük ihtimal. Ben dün yeni bölümü izlerken kendimi 5-6 bölüm atlamis gibi hissettim. :asd: :D

yeni sezon cok iyi basladi bence gecen haftaki bölüm müthisdi bu aksamki bölümde behzat konusmaya basliyor

Yayınlandığı günden beri izlediğim en kötü bölümdü. Eminim bunu düşünen sadece ben değilimdir.

Şaşırttı beni iyi bir bölüm değildi. Hatta yayınlandığından beri izlediğimiz en kötü bölümdü. Çıtayı çok yükselttiler o seviyede devam etmesini istiyoruz. Zor ama yapmalılar. Yinede efsane bir dizi Behzat Ç.

Ha şöyle.

38. bölümü de bitirdim. 2. sezona başlayacağım şimdi :D

Memduh Başgan için ölmedi diyordum, baştan beri, çok güzel oldu bu olay. Sonunda yeni sezonda hareketli, güzel bir bölüm izledik.

Tek eksik var artık ;

behzat-kizi_2.jpg

Babamı görmüş kadar sevindim Memduh Başgan'ı gördüğüme :D

"Size dosya mosya yok s... gidin. Bakma arkana."

Adam kral yahu. :D

Ağacı kökünden.....

Ahmet Uğurlu'da yakıştı diziye, çok farklı ya hiç bitmesin Behzat Ç.

O kücük cocugun dedesine al lan demesi, bi de dedesinin o kücük cocuga kapidan iceri girerken küfür etmesi kopardi beni. O iki sahne cok komikti. :asd:

Bence o bütün cinayetleri yapan adam eski baskomiser Aziz, o herif bana biraz ruh hastasi gibi geldi.

Geri
Üst Alt